Рецепт Торт «манго» фото

Торт «манго»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти, Фрукти, Вершковий сир, Сир, Манго
Страви без випічки
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід, Сімейна вечеря
Випічка, Солодке, Торти

Бісквітний торт з манго - це дуже смачний домашній десерт до чаю або кави. Достойно буде виглядати і на святковому столі. З'їдається в одну мить - настільки божественний у нього смак.

Ніжніше ніжного, легше повітряного, радісного оранжевого кольору - справжній шматочок сонця на тарілці. Ідеальний варіант торта до Дня народження доньки, мамі чи подрузі. Спробуйте приготувати торт "манго" і підійміть настрій собі і своїм близьким смачним десертом.

  • Борошно - 150 грам
  • Цукор - 250 грам
  • Яйце - 6 штук
  • Розпушувач - 1/2 чайних ложки
  • Манго - 4 штуки
  • Вершковий сир - 500 кілограм
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Ванілін - 1 щіпка
торт
1. Підготуйте інгредієнти для замішування тіста.
торт
2. Вбийте в глибоку ємність всі яйця, додайте до них цукор і почніть збивати їх за допомогою міксера на високій швидкості до пишної білої піни.
торт
3. В окремій мисці змішайте сухі інгредієнти: борошно і розпушувач. Після чого просійте борошно до взітим яйцям і акуратно вимішайте тісто лопаткою. Розлийте тісто в формочки для випікання.
торт
4. Випікайте один бісквіт протягом півгодини при температурі 160-170 градусів. Після того як бісквіт буде готовий, дайте йому охолонути, а після розріжте його на дві частини. Теж саме повторіть з другим бісквітом.
торт
5. Для крему вам знадобиться вершковий сир, олія, цукор і ванілін. У чистій і сухій мисці змішайте ці інгредієнти і перемішайте з допомогою міксера. Готовий крем помістіть в кондитерський шприц і покладіть в морозильну камеру трохи охолонути.
торт
6. За допомогою блендера подрібніть два манго в пюре, при потребі можете підсолодити його цукровою пудрою. Змастіть манговим пюре один корж. Другий корж змастіть вершковим кремом і покладіть його кремом вниз. Повторіть цей процес з наступними коржами.
торт
7. Тепер кремом змастіть всі сторони бісквіта, з боків і зверху. Кондитерським шприцом і залишилися манго прикрасьте верхівку торта на свій розсуд.
торт
8. Залиште десерт просочитися на хвилин 40 і подавайте до столу охолоджуванням.

Схожі рецепти