Торт «манго»
(покроковий рецепт з фото)
Бісквітний торт з манго - це дуже смачний домашній десерт до чаю або кави. Достойно буде виглядати і на святковому столі. З'їдається в одну мить - настільки божественний у нього смак.
Ніжніше ніжного, легше повітряного, радісного оранжевого кольору - справжній шматочок сонця на тарілці. Ідеальний варіант торта до Дня народження доньки, мамі чи подрузі. Спробуйте приготувати торт "манго" і підійміть настрій собі і своїм близьким смачним десертом.
- Борошно - 150 грам
- Цукор - 250 грам
- Яйце - 6 штук
- Розпушувач - 1/2 чайних ложки
- Манго - 4 штуки
- Вершковий сир - 500 кілограм
- Вершкове масло - 200 грам
- Ванілін - 1 щіпка
1. Підготуйте інгредієнти для замішування тіста.
2. Вбийте в глибоку ємність всі яйця, додайте до них цукор і почніть збивати їх за допомогою міксера на високій швидкості до пишної білої піни.
3. В окремій мисці змішайте сухі інгредієнти: борошно і розпушувач. Після чого просійте борошно до взітим яйцям і акуратно вимішайте тісто лопаткою. Розлийте тісто в формочки для випікання.
4. Випікайте один бісквіт протягом півгодини при температурі 160-170 градусів. Після того як бісквіт буде готовий, дайте йому охолонути, а після розріжте його на дві частини. Теж саме повторіть з другим бісквітом.
5. Для крему вам знадобиться вершковий сир, олія, цукор і ванілін. У чистій і сухій мисці змішайте ці інгредієнти і перемішайте з допомогою міксера. Готовий крем помістіть в кондитерський шприц і покладіть в морозильну камеру трохи охолонути.
6. За допомогою блендера подрібніть два манго в пюре, при потребі можете підсолодити його цукровою пудрою. Змастіть манговим пюре один корж. Другий корж змастіть вершковим кремом і покладіть його кремом вниз. Повторіть цей процес з наступними коржами.
7. Тепер кремом змастіть всі сторони бісквіта, з боків і зверху. Кондитерським шприцом і залишилися манго прикрасьте верхівку торта на свій розсуд.
8. Залиште десерт просочитися на хвилин 40 і подавайте до столу охолоджуванням.