Торт «Манго-marakujja»
(покроковий рецепт з фото)
Торт "манго-marakujja" створений для тих, хто вже спробував всі стандартні торти типу "наполеона" або "медяники" і хоче спробувати щось новеньке і незвичайне. Цей чізкейк стане прикрасою столу.
Якщо ви хочете знати, як приготувати торт "манго-маракуйя", то прочитайте цей рецепт. У ньому описано, як зробити смачний і екзотичний десерт на основі сиру і фруктів. Спробуйте, вам обов'язково сподобається.
- Печиво "крекер" - 200 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Сир "філадельфія" - 400 грам
- Вершки жирні - 250 мілілітрів
- Сир - 300 грам
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 100 грам
- Крохмаль кукурудзяний - 40 грам
- Пюре манго - 150 грам
- Marakuja - 50 грам
Візьміть розвідну форму відповідного розміру і викладіть в неї крихту печива з вершковим маслом. Щільно утрамбуйте руками. Зробіть невеликі бортики. Випікайте корж в духовці при температурі 200 градусів 10 хвилин.
Пюре манго і маракуї додайте в сотейник. До них покладіть залишки кукурудзяного крохмалю. Варіть на повільному вогні, постійно помішуючи до тих пір, поки маса не загусне. Розділіть її на дві частини. Одну з них додайте до сирної основі торта.