Торт з Дюканов
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви сидите на білковій дієті, то моя вам порада: не переборщувати з усяким замінниками натуральних продуктів. Краще менше налягайте на їжу, але їжте корисне. Ось, як готувати торт з Дюканов.
Перед тим, як подати торт до столу, рекомендую вам остудити його в холодильнику. Поставте його в холод на 3 годину. Так він і просочиться, і застигне до потрібної консистенції. У крем можна ще покласти банани, тоді він буде більш густий.
- Яйця - 6 штук
- Борошно з вівсяних висівок - 1 Склянка
- Крохмаль кукурудзяний - 6 Ст. Ложок
- Розпушувач - 15 грам
- Мед - 6 Ст. Ложок
- Ванілін - 1 штука
- Сир - 400 грам
- Цукрозамінник в таблетках - 15 штук
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Цукати - 50 грам
- Шоколад темний - 50 грам

Відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки розтираємо з розпушувачем, кукурудзяним крохмалем, корицею і борошном з вівсяних висівок. Додаємо кілька столових ложок меду. Збиваємо білки в густу піну міксером протягом 7 хвилин.

В жовткову масу додаємо міцно збиті білки, обережно перемішуємо до повної однорідної консистенції. Беремо глибоку форму, змащуємо її маслом. Виливаємо тісто в форму, ставимо в розігріту до 170 градусів духовку на 10-15 хвилин. Остужаем готовий корж, розрізаємо його на 3 частини.

Тепер приступаємо до приготування крему. Беремо хороший (бажано - домашній) сир. Дістаємо таблетки цукрозамінника і розчиняємо їх у невеликій кількості окропу. З'єднуємо сир з цукрозамінників та трьома ложками кукурудзяного крохмалю. Досипаємо ванілін. Збиваємо міксером до стану крему і ставимо в холодильник на півгодини.

Тепер дістаємо широку тарілку, кладемо перший корж. Намазуємо сирний крем. Можете покласти ще горіхи, сухофрукти або ягоди. Я додам трохи цукатів. Так збираємо 3 коржа, намазуючи крем на кожен. На верхній корж залишаємо найбільше крему. Зверху посипаємо какао або тертим гірким шоколадом. Торт з Дюканов готовий. Приємною вам дієти!