Рецепт Торт «Вишня в снігу» фото

Торт «Вишня в снігу»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Ягоди , Вишня
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Хочу запропонувати вам на замітку приголомшливий варіант апетитного і красивого десерту. Перед вами рецепт, який розповість, як приготувати торт"Вишня в снігу" , з фото і покроковими рекомендаціями.

Опис приготування:

Приготувати торт"Вишня в снігу" в домашніх умовах не дуже складно, хоч процес і не швидкий. Використовувати можна свіжу ягоду без кісточок або консервовану. Сметану краще вибирати більш ласий, щоб вона не розтікалася.

Важливо не шкодувати крему і добре присмачувати їм шари. Крем швидко вбереться в тісто, а торт буде ніжним і тане в роті.

  • Борошно - 3 склянки
  • Крем - 3 склянки(1 в тісто, інше - в вершках)
  • Маргарин - 170 грам
  • Сода - 1 Чайна ложка (гашене оцтом)
  • Цукор - 1 Склянка (в крем і трохи в тісто)
  • Вишня - 2 склянки
  • Ванілін - 1 Чайна ложка
торт
1. У глибоку миску просійте близько 2 склянок борошна і Відведіть туди маргарин. Розітріть до однорідності. Найзручніше розтирати масу руками.
торт
2. Всипте невелика кількість цукру і додайте сметану. Перемішайте як слід. Для аромату рекомендую використовувати ванільний цукор або екстракт. Додайте гашене соду і поступово просівають ще борошно, щоб тісто перестало липнути до рук.
торт
3. Викладіть тісто на присипану борошном поверхню і вимішайте як слід. Розділи 18 рівних частин. Паралельно включіть її і розігрійте до 180 градусів.
торт
4. Розкачайте шматочки тіста смужками, щоб в них можна було загорнути вишню. По довжині орієнтуйтеся на розміру вашого листа. Товщина смужок повинна бути не більше двох міліметрів.
торт
5. Свіжу вишню краще попередньо обваляти в крохмалі, а консервовану відкинути на друшляк, щоб добре стік сік. Викладіть вишню рівним рядом, трохи не доходячи до країв.
торт
6. Акуратно згорніть і защипніть краю. Викладіть трубочки на деко, застелене пергаментом і відправте в духовку. Випікайте 25-30 хвилин.
торт
7. Поки заготовки остигають, можна зайнятися кремом. Снігом буде сметана, змішана з цукром. Потрібно з'єднати ці інгредієнти і дати цукру розчинитися.
торт
8. Викладіть 5 смужок на тарілку і промажте кремом. Зверху викладіть 4 штучки. Торт"Вишня в снігу" в домашніх умовах буде мати форму будиночка. Так повторюйте шари, зменшуючи кількість трубочок і перекладаючи їх кремом.
торт
9. Ось і весь секрет, як зробити торт"Вишня в снігу" . Залиште його мінімум на 3-4 годину, щоб він як слід просочився. Перед подачею можна присипати тертим білим шоколадом або кокосовою стружкою, але і без неї буде дуже смачно!

Схожі рецепти