Торт «Самоцвіти в снігу»
(покроковий рецепт з фото)
Торти і чизкейки без випічки зараз в тренді. Все частіше вони потрапляють в меню кав'ярень і ресторанів. Я теж вирішила не відставати і на сімейну вечерю підготувала смачний десерт. Ділюся своїм рецептом.
Ви можете ознайомитися з тим, як приготувати торт "самоцвіти в снігу" . Він дуже красивий і ніжний по текстурі. Його створення не така складна, як здається. Якщо в справу вступає желатин, то він зробить майже всю роботу за вас. У якості нижнього прошарку буде крихта від печива.
- Крем - 600 грам
- Цукор - 150 грам
- Желатин - 15 грам
- Вода кип'ячена - 100 мілілітрів
- Желе, упаковка - 3 штуки(3 виду желе різних кольорів)
- Печиво пісочне - 100 грам
З вечора приготуйте желе. Розчиніть кожен пакетик в окремій формі за інструкцією на упаковці. Залиште желе застигати на ніч.
Застигле желе розріжте на невеликі квадратики.
Тепер займіться створенням "снігу" . Збийте сметану з цукром до повного розчинення.
В окремому посуді розведіть желатин у воді по інструкції на упаковці. Потім влийте суміш в сметану. Все добре збийте.
У форму для застигання влийте на дно трохи сметанному маси.
Потім викладіть кубики кольорового желе, а зверху залийте залишилася сметану.
Печиво розділіть на невеликі шматочки. Утопите їх в сметані, щоб вони повністю втопилися і промокли.
3-4 години в холодильнику - і торт готовий! витягніть його, перевернув форму. Приємного чаювання!