Салат «Уральські самоцвіти»
(покроковий рецепт з фото)
Салат «Уральські самоцвіти» приголомшливо смачний і красивий, з червоною ікрою і крабовими паличками. Салат барвисто виглядає, а наситить напевно будь-якого. Дуже рекомендую спробувати!
Салат «Уральські самоцвіти» виглядає серед інших страв дуже ефектно і неодмінно стане одним з головних прикрас столу. При цьому він ще і дуже смачний: червона ікра вдало доповнює інші інгредієнти. У мене вийшло ось таких три порції. Особливо приємно, що рецепт, як приготувати салат "уральські самоцвіти" зовсім простий.
- Морква відварна - 2 штуки
- Картопля відварна в мундирі - 3-4 штук
- Крабові палички - 300 грам
- Ікра червона - 70 грам
- Майонез - За смаком
- Твердий сир - 200 грам
Відварену моркву потрібно нарізати невеликими кубиками. Блюдо будемо готувати в єдиному салатник. Нарізану відварену моркву складаємо в мисочку.
Відварну картоплю в мундирі необхідно спочатку очистити від шкірки. А потім вже можна нарізати кубиком. Додаємо нарізану картоплю в салатник.
Подрібніть наявну зелень. Я взяла тільки зелена цибуля, але краще буде взяти різного роду зелень. Найсмачніше буде.
Крабові палички нарізаємо невеликими кубиками. Додаємо нарізані палички в салатник до решти продуктів.
Натріть на тертці твердий сир. Додайте його в салатник.
Заправте салат майонезом. Добре перемішайте. Викладіть салат красиво на блюдо і прикрасьте гілочками зелені і червоною ікрою.