Рецепт Салат «Уральські самоцвіти» фото

Салат «Уральські самоцвіти»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Крабові палички
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Салат «Уральські самоцвіти» приголомшливо смачний і красивий, з червоною ікрою і крабовими паличками. Салат барвисто виглядає, а наситить напевно будь-якого. Дуже рекомендую спробувати!

Салат «Уральські самоцвіти» виглядає серед інших страв дуже ефектно і неодмінно стане одним з головних прикрас столу. При цьому він ще і дуже смачний: червона ікра вдало доповнює інші інгредієнти. У мене вийшло ось таких три порції. Особливо приємно, що рецепт, як приготувати салат "уральські самоцвіти" зовсім простий.

  • Морква відварна - 2 штуки
  • Картопля відварна в мундирі - 3-4 штук
  • Крабові палички - 300 грам
  • Ікра червона - 70 грам
  • Майонез - За смаком
  • Твердий сир - 200 грам
салат
Відварену моркву потрібно нарізати невеликими кубиками. Блюдо будемо готувати в єдиному салатник. Нарізану відварену моркву складаємо в мисочку.
салат
Відварну картоплю в мундирі необхідно спочатку очистити від шкірки. А потім вже можна нарізати кубиком. Додаємо нарізану картоплю в салатник.
салат
Подрібніть наявну зелень. Я взяла тільки зелена цибуля, але краще буде взяти різного роду зелень. Найсмачніше буде.
салат
Крабові палички нарізаємо невеликими кубиками. Додаємо нарізані палички в салатник до решти продуктів.
салат
Натріть на тертці твердий сир. Додайте його в салатник.
салат
Заправте салат майонезом. Добре перемішайте. Викладіть салат красиво на блюдо і прикрасьте гілочками зелені і червоною ікрою.

Схожі рецепти