Торт «Вацлавський»
(покроковий рецепт з фото)
Приготування цього чудового торта відніме у вас досить багато часу. Але повірте, єто того варто. Вацлавський торт стане смачним прикрасою будь-якого святкового столу або вечірки.
Перед вами класичний рецепт приготування торта "вацлавській" . Сам процес готування можна розділити на три етапи. Для початку приготуйте бісквіт, потім потрібно зробити крем. Фінальним етапом буде прикраси торта.
Якщо ви готуєте торт до певної дати, почніть приготування за пару днів, в подальшому ви зрозумієте чому потрібно так багато часу. До речі, випікати коржі потрібно відразу після приготування. Коли вони будуть готові, їм необхідно настоятися протягом 10 годин. Крем для прикраси можна забарвити буряковим соком, тоді він придбає ніжний рожевий відтінок. Так само заздалегідь подбайте про Грильяжі. Вдалого приготування!
- Яйця - 4 штуки (на бісквіт)
- Борошно - 85 грам (на бісквіт)
- Крохмаль - 15 грам (на бісквіт)
- Какао - 15 грам (на бісквіт)
- Цукор - 125 грам (на бісквіт)
- Молоко - 130 грам (крем)
- Цукор - 130 грам (крем)
- Крохмаль - 20 грам (крем)
- Вершкове масло - 300 грам (крем)
- Коньяк - 1 Ст. Ложка (крем)
- Черешня - 90 грам (з компоту, крем)
- Горіхи - 30 грам(griliyaj)
- Цукор - 90 грам(griliyaj)