Рецепт Торт «Tropicana» фото

Торт «Tropicana»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Заварне тісто
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 20 хв.

В кінці бенкету завжди хочеться подати прекрасний святковий десерт, який повинен запам'ятатися своїм смаком і неповторним видом. Тому я маю в запасі пару-трійку рецептів такого роду.

Опис приготування:

Не бійтеся пробувати різні варіанти випічки на торжество. Може бути, з першого разу у вас вона і не вийде (у мене така проблема весь час), але рази з третього все повинно скластися. Наприклад, так сталося і з даними десертом. Про те, як приготувати торт"Тропікана" , прочитайте нижче. Спробуйте його випекти якомога швидше!

  • Вершкове масло - 400 грам
  • Яйце - 6 штук
  • Яєчний білок - 2 штуки
  • Вода - 1 Склянка
  • Борошно - 1 Склянка
  • Сіль - 0, 25 чайних ложки
  • Апельсин - 1 штука
  • Ківі - 4 штуки
  • Банан - 2 штуки
  • Цукор - 400 грам
  • Молоко - 700 грам
  • Крохмаль кукурудзяний - 10 Ст. Ложок
  • Ванілін - 0, 25 чайних ложки
торт
Для початку на пергаменті для випічки намалюйте схему. Накресліть прямокутник 25х20 см. Усередині розділіть його на квадрати 3х3. Намалюйте другий прямокутник, розділіть його косими прямокутниками.
торт
Нагрійте в каструлі підсолену воду. Потім додайте в неї 100 г масла і"розпустіть" його. Доведіть суміш до кипіння.
торт
Тепер всипте борошно. Не забирайте масу з вогню. Заважайте її, щоб тісто не приставало до стінок.
торт
Зніміть тісто з плити, дайте йому трохи охолонути. Далі введіть в нього 4 яйця, збиваючи все міксером. Тісто має стати густим і еластичним.
торт
Тестом наповніть кондитерський мішок. Розподіліть його смугами по схемі на пергаменті.
торт
Випікайте коржі в розігрітій духовці при 180 градусах протягом 25 хвилин. Залиште їх остуджувати.
торт
А поки приготуйте крем. В 100 грамах молока розведіть крохмаль.
торт
Решту молока доведіть до кипіння разом з 200 грамами цукру.
торт
У крохмальну суміш додайте 2 яйця. Перемішайте її віночком до єдиної консистенції.
торт
Введіть крохмаль в молоко на плиті, Не виключаю вогонь. Заважайте крем віночком, готуйте його до потрібного ступеня загустіння.
торт
Потім зніміть крем з вогню і відразу додайте в нього нарубані вершкове масло, а також ваніль. Добре перемішайте до отримання однорідної маси.
торт
Фрукти помийте, почистіть і наріжте кубиками.
торт
Тепер зберіть шари торта. Покладіть корж, змастіть його кремом, викладіть зверху трохи фруктів. Потім зробіть все те ж саме з іншими верствами.
торт
В кінці приготуйте білковий крем. Збийте білки з цукром, що залишився до стійких піків.
торт
Змастіть весь торт кремом, прикрасьте його фруктами. Приємною вам дегустації!

Схожі рецепти