Торт низькокалорійний
(покроковий рецепт з фото)
Більшість з нас любить побалувати себе солодощами, тільки от вони негативно позначаються на обсягах талії. Тому краще власноруч спекти тортик, в якому буде мінімум калорій.
Якщо вам стало цікаво, як приготувати торт низькокалорійний, то цей варіант стане для вас справжньою знахідкою. Незважаючи на те, що торт вийде дієтичним, він абсолютно нічим не поступається оригінальним рецептом за смаковими якостями.
- Вершкове масло - 100 грам
- Крем nezhirnaya - 350 грам
- Цукор - 1/2 склянки
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Сир знежирений - 400 грам
- Цукрова пудра - 1/2 склянки
- Ванілін - 2 грами
У будь-якій зручній для вас скляній або металевій мисці розітріть сметану з цукром. Введіть до суміші розтоплене вершкове масло, а потім втрутився просіяне борошно. Замісити тісто.
Отриманий шматок тіста розділіть на шість-сім рівних частин.
Всі шматки тіста розкачайте за допомогою качалки або пляшки максимально тонко, як тільки зможете. Потім за допомогою спеціальної формочки або ж звичайної тарілки виріжте рівні кола. Залишки тесту не викидайте, вони ще знадобляться.
Духовку розігрійте до позначки 200 градусів. Утворені круглі коржі викладіть на пергамент для запікання або ж на гарненько змащений олією лист. Наколи їх виделкою в декількох місцях і випікайте кожен по десять хвилин, виклавши до коржам залишки тіста.
Залишки сметани, цукрову пудру, ванілін (який можна замінити ванільним цукром) і знежирений сир помістіть в чашу блендера і гарненько збийте всі інгредієнти. Це буде ваш крем для торта. Остиглі коржі перемажьте масою. Спеченими обрізками тесту, які потрібно покришити, обсипте торт з усіх боків. Поставте його просочуватися в холодильник на кілька годин.