Крем-сир низькокалорійний
(покроковий рецепт з фото)
Низькокалорійний крем-сир - ідеальний варіант для перекусу і дитячого харчування. А якщо додати до нього в'ялені томати, ароматні трави, то ця закуска стане ще смачніше і смачніше.
Як приготувати крем-сир низькокалорійний? Для цього візьміть кисломолочні продукти з низьким % жирності, змішайте, додайте лимонний сік для створаживания маси. Відкиньте на марлю і поставте в холодильник на 36 годин. Ось і всі секрети!
- Ряжанка 4 % - 500 грам
- Кефір 2, 5% - 500 грам
- Йогурт 0% - 250 грам
- Лимон - 1 Ст. Ложка
Необхідні продукти.
Ряжанку, кефір і йогурт з'єднайте в мисці, влийте лимонний сік, перемішайте ложкою.
Друшляк застеліть марлею в 3-4 шару. Вилийте в нього суміш інгредієнтів, підставте глибоку миску. Поставте в холодильник на 36 годин.
Відціджену сироватку можна використовувати для тесту. Вихід готового крем-сиру - 200-250 г.
Одержаний ніжний крем-сир можна сервірувати з тостами, в'яленими томатами, свіжою зеленню. Або використовувати для ніжного крему і десертів.