Торт «Наполеон» з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Виходить торт з даного рецептом дуже ніжним, повітряним і смачним. Приготувати його можна не тільки в звичайний день, але і на свято. Гості точно будуть від нього в захваті.
Крем для даного торта обов'язково готується з вершків, вони повинні бути не менше 25% жирності. В іншому випадку вони просто не зіб'ються і будуть занадто рідкісними. Коржі для торта за рахунок додавання в тісто оцту виходять хрусткими і дуже смачними.
- Маргарин - 180 грам
- Вода - 150 мілілітрів
- Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 600 грам
- Вершки - 350 мілілітрів(25% жирності)
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Викладіть в миску м'який маргарин і додайте до нього борошно.
Влийте воду і оцет.
Замісити тісто.
Розділіть його на однакові за розміром шматочки.
Розкачайте один шматок в тонкий пласт.
Викладіть його на деко, попередньо обрізавши за допомогою тарілки краю. Обрізані краї теж викладіть на деко. Виделкою зробіть проколи.
Надішліть корж в розігріту до 190 градусів духовку на 5-7 хвилин.
Міксером збийте вершки.
Змастіть остиглий корж кремом з вершків.
Таким чином приготуйте все коржі і змастіть їх кремом.
Посипте торт обрізками, які подрібніть попередньо в крихту.