Рецепт Торт «Наполеон» з вершками фото

Торт «Наполеон» з вершками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Маргарин
Дієтичне харчування
На святковий стіл
Випічка , Торти , Наполеон
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Виходить торт з даного рецептом дуже ніжним, повітряним і смачним. Приготувати його можна не тільки в звичайний день, але і на свято. Гості точно будуть від нього в захваті.

Опис приготування:

Крем для даного торта обов'язково готується з вершків, вони повинні бути не менше 25% жирності. В іншому випадку вони просто не зіб'ються і будуть занадто рідкісними. Коржі для торта за рахунок додавання в тісто оцту виходять хрусткими і дуже смачними.

  • Маргарин - 180 грам
  • Вода - 150 мілілітрів
  • Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 600 грам
  • Вершки - 350 мілілітрів(25% жирності)
торт
Підготуйте необхідні інгредієнти.
торт
Викладіть в миску м'який маргарин і додайте до нього борошно.
торт
Влийте воду і оцет.
торт
Замісити тісто.
торт
Розділіть його на однакові за розміром шматочки.
торт
Розкачайте один шматок в тонкий пласт.
торт
Викладіть його на деко, попередньо обрізавши за допомогою тарілки краю. Обрізані краї теж викладіть на деко. Виделкою зробіть проколи.
торт
Надішліть корж в розігріту до 190 градусів духовку на 5-7 хвилин.
торт
Міксером збийте вершки.
торт
Змастіть остиглий корж кремом з вершків.
торт
Таким чином приготуйте все коржі і змастіть їх кремом.
торт
Посипте торт обрізками, які подрібніть попередньо в крихту.

Схожі рецепти