Рецепт «Наполеон» з капусти (овочевий торт-закуска) фото

«Наполеон» з капусти (овочевий торт-закуска)
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Овочі, Молочні продукти, Капуста, Сир, Яйця
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Салати

Це легкий, весняний овочевий тортик з сирною прошарком. Він підійде всім, хто стежить за фігурою. Часу на приготування йде мало. Тому поділюся ідеєю, як приготувати "наполеон" з капусти.

Із зелені я використовувала кріп і базилік, вони чудово поєднуються з сирно-часниковою прошарком. Тортик виходить соковитим, особливо коли він як слід просочиться. Вам точно сподобається!

  • Капуста - 1 штука (близько 1 кг)
  • Яйця - 3 штуки
  • Пшеничне борошно - 3 Ст. Ложки
  • Кефір - 3 Ст. Ложки
  • Зелень - 1 пучок
  • Рослинна олія - 50 грам
  • Сир твердий - 100 грам
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Майонез - 100-150 грам
  • Сіль, перець - За смаком
2. Відокремте верхні листки і повторіть процедуру. З кожного аркуша зріжте тверде жорстку основу і зробіть кілька надрізів по колу, щоб лист розправився.
4. Кожен лист капусти занурте в кляр, а потім обсмажуйте на сковороді в рослинному маслі з обох боків до золотистого кольору.
6. Щоб зібрати овочевий тортик, змастіть начинкою кожен капустяний лист і складіть їх стопкою. Прикрасьте зеленню. Смачного!

Схожі рецепти