«Наполеон» з капусти (овочевий торт-закуска)
(покроковий рецепт з фото)
Це легкий, весняний овочевий тортик з сирною прошарком. Він підійде всім, хто стежить за фігурою. Часу на приготування йде мало. Тому поділюся ідеєю, як приготувати "наполеон" з капусти.
Із зелені я використовувала кріп і базилік, вони чудово поєднуються з сирно-часниковою прошарком. Тортик виходить соковитим, особливо коли він як слід просочиться. Вам точно сподобається!
- Капуста - 1 штука (близько 1 кг)
- Яйця - 3 штуки
- Пшеничне борошно - 3 Ст. Ложки
- Кефір - 3 Ст. Ложки
- Зелень - 1 пучок
- Рослинна олія - 50 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Майонез - 100-150 грам
- Сіль, перець - За смаком
2. Відокремте верхні листки і повторіть процедуру. З кожного аркуша зріжте тверде жорстку основу і зробіть кілька надрізів по колу, щоб лист розправився.
4. Кожен лист капусти занурте в кляр, а потім обсмажуйте на сковороді в рослинному маслі з обох боків до золотистого кольору.
6. Щоб зібрати овочевий тортик, змастіть начинкою кожен капустяний лист і складіть їх стопкою. Прикрасьте зеленню. Смачного!