Рецепт Торт «Наполеон» листковий фото

Торт «Наполеон» листковий
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Листкове тісто
Дієтичне харчування
На святковий стіл , День народження , Новий рік , Ювілей , Різдво
Випічка , Солодке , Торти , Наполеон
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Рекомендую ознайомиться з моїм рецептом, в якому я розповім, як приготувати торт"Наполеон" без зайвого клопоту. Буде дуже смачно і ніжно!

Опис приготування:

З невеликої кількості інгредієнтів і мінімальної кількості часу у вас вийде ідеальний"Наполеон" , який так люблять і дорослі, та діти. Коржі виходять ідеально тонкими, швидко просочуються і стають ніжними. Порадуйте своїх близьких і рідних улюбленим десертом!

  • Борошно пшеничне - 350 грам
  • Вершкове масло - 250 грам
  • Вода холодна - 100 мілілітрів
  • Молоко - 1 літр
  • Яйця курячі - 2 штуки
  • Цукор - 1.5 склянки
  • Ванільний цукор - 1 щіпка
торт
Поставте на вогонь 0, 5 літра молока. В окремому посуді збийте яйця, цукор, ванілін, дві ложки борошна з гіркою і молоко, що залишилося.
торт
У кипляче молоко влийте збиту суміш тонкою цівкою, безперервно помішуючи до загустіння крему. Варіть на середньому вогні 2-3 хвилини.
торт
Остудіть крем до кімнатної температури.
торт
Натріть на тертці вершкове масло і перемішайте його з борошном до утворення крихти, потім влийте холодну воду і замісити тісто. Накрийте його харчовою плівкою і залиште на 20 хвилин.
торт
Тісто розділіть на вісім рівних частин.
торт
Кожну з частин розкачайте в тонкий коло. Випікайте кожен корж окремо по 5-6 хвилин при температурі 200 градусів.
торт
Гарячий корж обріжте, використовуючи тарілку або кришку від каструлі з відповідним діаметром.
торт
Обрізки подрібніть у велику крихту.
торт
Зберіть торт. Кожен корж рясно промажте кремом, а також залиште частина крему для оформлення торта.
торт
Верхній шар торта і боки змастіть кремом і прикрасьте крихтою. Надішліть торт в холодильник на ніч. Приємного чаювання!

Схожі рецепти