Торт «Наполеон» класичний з заварним кремом

Торт «Наполеон» класичний з заварним кремом
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Хоч як би був популярний торт "; Наполеон ";, але готувати його вдома не багато наважуються, думаючи, що він складний. Якщо ви один з таких людей, то пора це виправляти. Спробуйте класичний рецепт.

опис приготування:

Я вважаю цю випічку досить простий, якщо у вас є елементарні пізнання в кондитерській справі. А повчитися завжди є час. Про те, як приготувати торт "; Наполеон" класичний з заварним кремом описано в покрокової інструкції. Інгредієнти знадобляться найпростіші, а смак виходить як з дитинства.

  • Вершкове масло— 200 грам
  • вода— 200 мілілітрів
  • горілка— 50 мілілітрів
  • молоко— 1 літр
  • Борошно пшеничне— 4,5 склянки(4 склянки в тісто, 0,5 склянки в крем)
  • цукор— 2 склянки
  • яйце— 4 штуки(2 шт в тісто, 2 шт в крем)
  • ваніль— 1 грам
  • сіль— 1 щіпка
Торт Борошно просійте в глибоку миску. Потім натріть до неї холодне масло.

Торт Додайте яйця і сіль.

Торт Далі змішайте горілку з водою. Влийте рідина до решти інгредієнтів.

Торт Замішайте круте тісто. Розділіть його на 8-9 частин і відправте в холодильник на 30-120 хвилин.

Торт А поки займіться кремом. У сотейнику перемішайте половину молока з цукром.

Торт В іншому посуді збийте молоко, що залишилося з ваніліном, яйцями і борошном.

Торт Поставте на маленький вогонь сотейник з молоком і цукром. Помішуйте його пару хвилин.

Торт Потім влийте збиту суміш частинами, постійно помішуючи. Доведіть крем до кипіння, а потім варіть на повільному вогні до густого стану. В кінці приберіть його остигати.

Торт Підморожені частини тесту розкачайте в коржі. Наколи виделкою по периметру.

Торт Запікайте коржі на деку при 180 градусах протягом 8 хвилин.

Торт Зберіть торт. Укладайте коржі один на одного, змащуючи їх кремом. Один корж поламайте на шматочки. Прикрасьте ними "; Наполеон ";. Все готово! Для просочення залиште торт на пару годин в холодильнику.

Схожі рецепти

Торт «Наполеон» з заварним кремом

Торт «Наполеон» з заварним кремом

Напевно, & Quot; Наполеон" є королем всіх тортів. Він дуже популярний у багатьох країнах. Сам рецепт прийшов до нас із Франції. Тепер ним користуються багато господинь по всьому світу, прикрашаючи свої столи. опис приготування: Побалуйте свою сім'ю смачним тортиком, приготуйте "; Наполеон ";. ...

читати далі
Домашній «Наполеон» з заварним кремом

Домашній «Наполеон» з заварним кремом

Ніякої свято не обходиться без торта. І, звичайно ж, краще приготувати свій домашній торт. цей — безпрограшний варіант: простий в приготуванні і улюблений усіма гостями. опис приготування: У кожного кулінара є свій рецепт приготування домашнього "; Наполеона" з заварним кремом, і я нічим не ві...

читати далі
Наполеон із заварним кремом

Наполеон із заварним кремом

Торт "; Наполеон" вже давно завоював любов на нашому святковому столі. Гості та рідні люблять його і завжди просять приготувати. Хочу поділитися рецептом, як приготувати "; Наполеон" з заварним кремом. опис приготування: Простий в приготуванні і неймовірно смачний торт дуже люблять діти, та й ...

читати далі
Листковий «Наполеон» з заварним кремом

Листковий «Наполеон» з заварним кремом

мабуть, найпопулярніший десерт в наших широтах — це наполеон. Воно й не дивно: смачний, тане в роті торт з ніжним кремом. Рекомендую вам рецепт приготування листкового наполеона із заварним кремом! опис приготування: Кількість рецептів наполеона складно перерахувати. Я прийшла до висновку, що ...

читати далі
Смачний «Наполеон» з заварним кремом

Смачний «Наполеон» з заварним кремом

Мені дуже подобається пекти багатошарові торти. Моєму чоловікові найбільше подобається в моєму виконанні "; Наполеон ";. Він виходить легким, повітряним, тане в роті. рекомендую спробувати! опис приготування: залишаю тут, як приготувати смачний домашній торт. Рецепт насправді дуже простий, і я...

читати далі