Наполеон із заварним кремом
(покроковий рецепт з фото)
Торт "наполеон" вже давно завоював любов на нашому святковому столі. Гості та рідні люблять його і завжди просять приготувати. Хочу поділитися рецептом, як приготувати "наполеон" з заварним кремом.
Простий в приготуванні і неймовірно смачний торт дуже люблять діти, та й дорослі не проти побалувати себе солоденьким. Продукти для приготування такого торта знайдуться в кожному холодильнику. Тому порадувати себе і близьких можна не тільки у свята, але і просто для гарного настрою.
- Цукор - 1 Склянка
- Вершкове масло - 20 грам (для крему)
- Молоко - 2 склянки
- Яйце - 1 штука
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки (для крему)
- Вершкове масло - 200 грам
- Вода - 0, 5 склянки
- Борошно пшеничне - 2 склянки
1
У ємність помістіть борошно і масло. Порубати до стану крихти.
2
Влийте підсолену воду і замісити тісто.
3
З тіста сформуйте рулетик, розділіть його на 5 частин. Один шматочок повинен бути менше за інших.
4
Кожен шматочок розкачайте в коржі товщиною 1 мм.
5
Розігрійте духовку до 180 градусів. Коржі покладіть на деко, в декількох місцях наколи виделкою. Випікайте кожен корж 8-10 хвилин.
6
Щоб приготувати крем, змішайте в каструлі борошно, яйце і цукор.
7
Поставте на невеликий вогонь. Влийте молоко і перемішайте. Постійно помішуючи, варіть до загустіння.
8
Зніміть з вогню і додайте олію.
9
Змастіть коржі кремом. Останній коржик меншого розміру використовуємо для посипання. Смачного!