Рецепт Торт на Великдень фото

Торт на Великдень
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Вершки , Сир , Яйця , Шоколад
Дієтичне харчування
На святковий стіл , Пасха
Випічка , Торти , Без випічки
Кількість порцій: 10
Час приготування: 7 г. 0 хв.

У цьому рецепті ми поговоримо про те, як приготувати торт на Великдень. Це розкішний рецепт, по якому я готую щороку! Рідним і близьким подобається таке виконання. Поїхали!

Опис приготування:

Багато які діти, включаючи моїх бешкетників, не люблять сир в чистому вигляді. Але ось цей торт вони наминали за обидві щоки. Однак рецепт вважається досить жирним, тому надто багато такого десерту їсти не рекомендується. Але на Великдень можна себе побалувати Що ж, приступимо!

  • Сир 9% - 600 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Вершки 35-38% - 150 грам
  • Шоколад білий - 50 грам
  • Ванільна есенція - 10 капель
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Жовтки - 3 штуки
  • Ягоди або фрукти - За смаком (для прикраси)
торт на Великдень - фото крок 1
Жовтки збиваємо з цукровим піском і відправляємо варитися до легкого загустіння. Стежимо, щоб цукор розчинився і маса стала білою. Кидаємо туди шоколад і вершки. Як тільки шоколад розтопиться, прибираємо масу з вогню і додаємо масло. Збиваємо з додаванням ванільної есенції.
торт на Великдень - фото крок 2
Додаємо протертий через сито сир в остигнула масу. Збиваємо. Повинна вийти суміш, схожа на крем.
торт на Великдень - фото крок 3
Заливаємо сирну масу в силіконову формочку, попередньо змащену вершковим маслом. Ставимо в холодильник (найкраще на ніч).
торт на Великдень - фото крок 4
Коли тортик застиг, ставимо форму в посуд з гарячою водою, чекаємо хвилину. Після викладаємо наш тортик на блюдо. Прикрашаємо фруктами і будь-якими елементами їстівного декору. Смачного!

Схожі рецепти