Рецепт Торт «лісовий гість» фото

Торт «лісовий гість»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Горіхи
Страви без випічки
На святковий стіл , День народження
Випічка , Торти
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Дитяче свято важко уявити без десерту, особливо без красивого і смачного торта. І якщо ви збираєтеся влаштовувати подібний захід, то вам буде дуже цікавий мій рецепт. Читайте!

Опис приготування:

Дана випічка чимось нагадує знамените тістечко"Картошка" , але вдосконалене. А вся фішка тут в оздобленні, тому вам знадобиться кондитерський шприц або конверт. Прочитайте про те, як приготувати торт «Лісовий гість» у вигляді їжачка. Це гарний і простий десерт.

  • Борошно - 400 грам
  • Вершкове масло - 360 грам(180 г - в тісто, 180 г - в вершках)
  • Цукор - 120 грам
  • Волоський горіх - 100 грам
  • Ізюм - 100 грам
  • Арахіс - 100 грам
  • Мигдаль - 50 грам
  • Funduk - 50 грам
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Молоко згущене варене - 1 штука (банку)
  • Яйце - 2 штуки
  • Шоколадні краплі - 3 штуки
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Молоко згущене - 2 Ст. Ложки
  • Вода ledenaya - 2 Ст. Ложки
  • Розчинна кава - 2 чайних ложки
  • Какао - 2 Ст. Ложки(0, 5 ст. Ложки - в крем для прикраси, 1, 5 ст. Ложки - для оформлення)
  • Декор з мастики - За смаком
торт
Спочатку займіться пісочним тістом. Холодне масло розітріть з сіллю і цукром. Далі додайте яйця і просійте борошно з розпушувачем. Замішайте тісто. Приберіть його в холодильник на 40 хвилин.
торт
Тісто перейдіть через м'ясорубку. Перекладіть його на деко в довільній формі. Запікайте печиво при 190 градусах протягом 25 хвилин.
торт
Поки печиво остигає, обсмажте все горіхи на сухій сковороді або підсушіть їх в мультіпечі.
торт
2/3 тесту подрібніть руками так, щоб був розмір з 0, 5 см або трохи більше.
торт
Час, що залишився печиво перетворите в крихту за допомогою блендера.
торт
Зробіть крем. Розтопити масло, а потім з'єднайте його з вареним згущеним молоком. Добре перемішайте.
торт
А тепер перемішайте великі частини печива з 2/3 крему, а також родзинками і трохи растолчённимі горіхами. Зробіть форму торта у вигляді"їжачка" , як на фото. Із зовнішнього боку розрівняйте торт дрібною крихтою з кремом.
торт
Прийшов час оформлення. Приготуйте крем. Перемішайте в воді какао і кави. Цю масу збийте з вершками і згущеним молоком за допомогою блендера або віночка.
торт
Перекладіть крем в кондитерський шприц. Зробіть з нього оформлення у вигляді голок. "мордочку" посипте какао. На неї покладіть шоколадні краплі на місце очей і носа. Прикрасьте торт мастикою і додайте інші деталі за смаком.

Схожі рецепти