Лісовий борщ
(покроковий рецепт з фото)
Такий борщ в общем-то нічим не відрізняється від звичайного борщу. Але в кінці він обов'язково нудиться в духовці і готується з використанням бурякової гички. Раджу приготувати і такий варіант борщу.
Раджу при приготуванні брати молоді овочі - тоді суп вийде не тільки смачним, але і дуже корисним. Для бульйону підійде будь-яке м'ясо, можна використовувати і курку.
- Яловичина - 500 грам
- Буряк - 1 штука
- Картопля - 1 штука
- Капуста білокачанна - 300 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1 штука
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Перець горошком - 4 штуки

Підготуйте всі інгредієнти.

М'ясо промийте, залийте водою і зваріть бульйон разом з лавровим листом і перцем.

Картопля почистіть, наріжте кубиком, додайте в бульйон.

Лук наріжте, моркву натріть на тертці.

Обсмажте на сковороді з додаванням олії.

Буряк почистіть і натріть на тертці.

Додайте в сковороду і обсмажуйте всі разом.

Помідор дрібно наріжте.

Додайте в сковороду і тушкуйте все разом.

Додайте зажарку в суп.

Наріжте стебла буряків і додайте в каструлю.

Нашинкуйтекапусту і бурякові листя.

Додайте в суп.

М'ясо, на якому варився бульйон, дрібно наріжте і додайте в суп.

Поставте каструлю в духовку і потім при 120 градусах 1-2 годину. Смачного!