Торт легкий і смачний
(покроковий рецепт з фото)
Приголомшливо класний варіант на десерт хочу запропонувати вам на замітку. Насичено шоколадні коржі, легкий вершково-ягідний крем - це неймовірно смачно, і при цьому зовсім нескладно. Варто спробувати!
Якщо ще не визначилися зі солоденьким на святковий стіл? Тоді ця ідея, як приготувати торт легкий і смачний, може бути дуже до речі. Весь процес не займе багато часу, та й з покроковими рекомендаціями повторити рецепт зможе навіть новачок в кондитерському мистецтві. Що стосується крему, то тут ви можете використовувати абсолютно будь-які ягоди або фрукти, які вам до душі. Перед подачею обов'язково дайте тортика настоятися в холодильнику!
- Борошно - 170 грам
- Какао - 115 грам
- Цукор - 225 грам(+ в крем за смаком)
- Сіль, сода, обкладинка - 1 щіпка (по щіпці кожного продукту)
- Ванільний екстракт - 10 мілілітрів
- Яйце - 4 штуки
- Рослинна олія - 225 мілілітрів
- Сік вишні - 285 мілілітрів
- Вершки - 680 грам
- Ягоди - За смаком
1. Насамперед включіть її, нехай гріється до 180 градусів. У глибокій мисці з'єднайте яйця, цукор для тіста, корицю, сіль. Збийте до однорідності. Додайте рослинне масло і вишневий сік.
2. Борошно і какао просійте.
3. Додайте сухі інгредієнти в тісто і ретельно перемішайте до однорідності. Розділити тісто на дві частини, вилийте в форми і відправте в духовку. Випікайте коржі близько 25 хвилин до готовності.
4. Готові коржі остудіть трохи в формі, потім акуратно дістаньте і залиште до повного охолодження.
5. Для приготування крему збийте в блендері ягоди (будь-які, в тому числі можна взяти сушені, наприклад) з цукром. Кількість цукру залежить від солодощі ягід і ваших смакових уподобань.
6. Продовжуючи збивати, додайте вершки. Крем повинен вийти повітряним.
7. Викладіть корж, змастіть його кремом, а зверху акуратно покладіть другий. Весь залишився крем розподіліть на верх і борти. При бажанні можна прикрасити тортик ягідками. Приберіть в холодильник на кілька годин (можна навіть на ніч).
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!