Торт «Їжачок» без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Торт "їжачок" без випічки можна зробити з подрібненого печива, змішавши його з сиром. Ця маса добре ліпиться. Їжак вийде симпатичний. Але я більше люблю тортики з бісквіту, вони ніжні і смачні.
Торт "їжачок" без випічки роблять спеціально для дітей. Вони дуже радіють таким подарункам. Звичайно, це приємний сюрприз, але я завжди намагаюся залучати дітей до процесу приготування таких шедеврів. Дітям цікаво прикрашати і є такий тортик. Крім всього іншого, це яскраве розвага з мамою або бабусею запам'ятається дитині надовго! Прикрашати їжачка можна як завгодно, тут велике поле для фантазії. Успіхів і приємного апетиту!
- Бісквіт - 600-800 грам
- Вершкове масло - 200 грам (крем)
- Згущене молоко - 400 грам (крем)
- Какао порошок - 2-3 Ст. Ложок (крем)
- Коньяк або ром - 1 Ст. Ложка (крем)
- Плоскі цукерки - 100-150 Ст. Ложок (прикраса)
З готового бісквіта виріжте силует їжачка.
У міксері збийте крем з масла, згущеного молока, додайте какао.
З бісквіта і крему сліпить фігурку їжачка.
Зверху торт добре промажте кремом.
З цукерок зробіть очі і носик.
Прикрасьте їжачка плоскими цукерками.