Торт «Їжачок» без випікання
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування торта "їжачок" без випікання дуже цікавий, його можна готувати разом з вашою дитиною. Як з якоїсь маси з'являється їжачок - цікаво спостерігати і дорослим, і дітям! смачно!
Як вид, сам по собі цей рецепт приготування торта "їжачок" без випічки дуже приємний, відразу з'являється відчуття давно забутого чуда з дитинства. Казковий, загалом, тортик, а відчуття казки, я так думаю, варта того, щоб ви звернули увагу на цей простий рецепт торта "їжачок" без випічки!
- Печиво - 1 кілограм
- Згущене молоко варене - 500 грам
- Цукрова пудра - 200 грам
- Крем - 200 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Какао - 3 Ст. Ложки
- Мак - 4 Ст. Ложки
- Насіння соняшнику очищені - 1 штука(1 пачка)
- Арахіс в шоколаді - 3 штуки (для прикраси)
1. Печиво подрібнюємо в крихту.
2. Додамо до подрібненого печива какао і цукрову пудру. Перемішаємо.
3. Тепер - рідкі інгредієнти на черзі. Додамо сметану і згущене молоко, перемішаємо.
4. Додамо розм'якшене масло, перемішаємо.
5. З цієї маси ліпимо їжачка, обсипаємо його маком з усіх боків.
6. Арахіс в шоколаді використовуємо для носика і вічко, а соняшникове насіння - для голок. Прикрасьте, дайте трохи постояти - і майже!