Чізкейк без випікання
(покроковий рецепт з фото)
Такий варіант приготування підійде тим, хто не любить стояти біля плити. Ви здивуєтеся, але смачний торт можна зробити і без випічки. Спробуйте простий рецепт, як приготувати чізкейк без випікання.
Чізкейк - це сирний десерт, який робиться з пісочним коржем і ніжним вершковим сиром (сиром). За допомогою ягід, фруктів і інших продуктів можна надати йому будь-який смак. Він недорогий в приготуванні і поживний, а головне, що цей десерт дуже корисний, особливо для дітей, яким дуже потрібен кальцій, але які терпіти не можуть сир. Особливістю цього рецепта є те, що для приготування десерту ми абсолютно не використовуємо духову шафу.
- Сир - 0, 5 кілограма
- Вершки - 200 мілілітрів
- Цукровий пісок - 1 Склянка
- Желатин - 3 чайних ложки
- Вершкове масло - 50 грам
- Печиво пісочне - 300 грам
- Апельсин - 1 штука
1. Сухий желатин замочуємо в 2/3 склянки теплої води і залишаємо на 10 хвилин. В миску перетираем творог, додаємо вершки і цукор, перемішуємо. Апельсин моєму, натираємо цедру, вичавлюємо сік одного половинки і додаємо всі до сиру. Блендером перебиваємо до отримання однорідної консистенції без грудочок, потім вводимо желатин.
2. Пісочне печиво подрібнюємо в дрібну кришу за допомогою блендера або качалки. З'єднуємо крихту з розм'якшеним вершковим маслом і перемішуємо, потім формуємо корж у формі.
3. У форму з пісочним коржем акуратно переливаємо отриману сирну масу, лопаткою рівномірно розрівнюємо.
4. Частину, що залишилася половинку апельсина нарізаємо тонкими шматочками і укладаємо зверху на сирний крем, відправляємо торт в холодильник на 2 годину (можна і на ніч). Готовий торт витягуємо з форми і подаємо до столу.