Рецепт Їжачок з винограду і груші фото

Їжачок з винограду і груші
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Фрукти , Груша , Виноград
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Для дітей , На святковий стіл
Десерти
Кількість порцій: 1
Час приготування: 20 хв.

Хочете порадувати своїх діточок красивою подачею фруктів і ягід? Тоді зробіть цього чудесного їжачка разом з ними. Гарний настрій всім гарантовано!

Опис приготування:

Додатково вам знадобляться зубочистки. Для оформлення носика і очей я використовувала чорну смородину, але можна взяти гвоздику, чорний перець горошок або маслини. Включайте в хід свою фантазію, а я розповім, як приготувати їжачка з винограду і груші.

  • Груша - 1 штука
  • Виноград - 300 грам
  • Чорна смородина - 1 штука (гілочка)
їжачок з винограду і груші - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Ягоди і фрукти помийте і обсушіть.
їжачок з винограду і груші - фото крок 2
З одного краю грушу трохи зріжте, щоб вона була стійка.
їжачок з винограду і груші - фото крок 3
Потім обріжте шкірку, як показано на фото, формуючи мордочку їжачка.
їжачок з винограду і груші - фото крок 4
На центр зубочистки насаджують виноград і втикайте в грушу. Я рекомендую починати від голови по центру.
їжачок з винограду і груші - фото крок 5
Потім вправо-вліво і наступний ряд.
їжачок з винограду і груші - фото крок 6
За допомогою невеликих шматочків зубочисток наколи чорну смородину.
їжачок з винограду і груші - фото крок 7
Приємного апетиту і гарного настрою!

Схожі рецепти