Салат «Їжачок» з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Апетитний, гарний, ситний і поживний - салат "їжачок" з ковбасою. Приготувати салат просто і швидко, а результат виходить дивовижним. Салат підійде на святковий стіл або на кожен день.
Готувати салат будемо з копченої ковбаси, додамо також сир, консервовану кукурудзу, яйця. Ковбасу краще використовувати копчену, вона більш вдало підходить для цього рецепта. Для заправки використовуємо майонез, краще домашнього приготування. Неодмінно зверніть увагу на рецепт, результат вас приємно здивує!
- Ковбаса - 150 грам (копчена)
- Курячі яйця - 1 штука
- Сир - 60 грам (твердий)
- Кукурудза - 5 Ст. Ложок (консервована)
- Майонез - 1 Ст. Ложка
Підготуйте інгредієнти.
Ковбасу вибирайте найсмачнішу, копчену. Наріжте ковбасу невеликими шматочками і перекладіть в салатник.
Куряче яйце відваріть 10 хвилин, чистий, наріжте невеликими кубиками. Додайте яйця в салат.
Твердий сир наріжте невеликими кубиками і додайте в салат.
Додайте слідом в салат консервовану кукурудзу.
Заправте салат майонезом, додайте сіль і перець за смаком. Перемішайте все і подавайте салат до столу.
Смачного!