Рецепт Салат «Їжачок» з ковбасою фото

Салат «Їжачок» з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Ковбаса
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 25 хв.

Апетитний, гарний, ситний і поживний - салат"Їжачок" з ковбасою. Приготувати салат просто і швидко, а результат виходить дивовижним. Салат підійде на святковий стіл або на кожен день.

Опис приготування:

Готувати салат будемо з копченої ковбаси, додамо також сир, консервовану кукурудзу, яйця. Ковбасу краще використовувати копчену, вона більш вдало підходить для цього рецепта. Для заправки використовуємо майонез, краще домашнього приготування. Неодмінно зверніть увагу на рецепт, результат вас приємно здивує!

  • Ковбаса - 150 грам (копчена)
  • Курячі яйця - 1 штука
  • Сир - 60 грам (твердий)
  • Кукурудза - 5 Ст. Ложок (консервована)
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
салат
Підготуйте інгредієнти.
салат
Ковбасу вибирайте найсмачнішу, копчену. Наріжте ковбасу невеликими шматочками і перекладіть в салатник.
салат
Куряче яйце відваріть 10 хвилин, чистий, наріжте невеликими кубиками. Додайте яйця в салат.
салат
Твердий сир наріжте невеликими кубиками і додайте в салат.
салат
Додайте слідом в салат консервовану кукурудзу.
салат
Заправте салат майонезом, додайте сіль і перець за смаком. Перемішайте все і подавайте салат до столу.
салат
Смачного!

Схожі рецепти