Рецепт Салат «Їжачок» з куркою фото

Салат «Їжачок» з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Картопля, Курка, Куряче філе, Яйця, Гриби
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю, Для дітей, На святковий стіл
Салати

Хочу поділитися рецептом смачного салату з куркою, грибами і корейської морквою. Цю страву можна подати в салатник, а можна зробити шарами і оформити за бажанням. Я вирішила зробити салат у вигляді їжачка.


Салат "їжачок" з куркою - це листковий салат, за формою і декору нагадує їжачка. Сподобається не тільки маленьким, але і дорослим! Цей салат не тільки красивий, але смачно і поживно.

  • Куряче відварне м'ясо - 400 грам
  • Морква по-корейськи - 1 Склянка
  • Сир твердий - 100 грам
  • Майонез - 100 грам
  • Оливки - 4 штуки
  • Печериці смажені або мариновані - 150 грам
  • Відварені курячі яйця - 4 штуки
  • Горошок консервований в банках - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
салат
1. Для приготування салату" Їжачок" потрібно витягти горошок з банки, попередньо злив воду. Горошок помістіть в салатник.
салат
2. Куряче м'ясо нарізати невеликими кубиками. Для додання аромату м'яса його при варінні слід варити з додаванням коріння, список lavrovogo. Це додасть аромату м'ясу.
салат
3. Відварені курячі яйця очистити і нарізати на невеликі кубики.
салат
4. До іншим продуктам салату додайте обсмажені або мариновані гриби. Можна навіть испльзовать кілька видів грибів.
салат
5. Салат заправте майонезом і викладіть на блюдо, надавши йому схематично форму їжачка.
салат
6. Натріть на дрібній тертці твердий сир. Викладіть його на майбутню мордочку їжачка.
салат
7. Іншу частину тіла покрийте корейською морквою, otzhatoy з маринаду, щоб готовий і настояний салат не потік.
З оливок-маслин зробіть очі, носик, голочки. Прикрасьте краю страви зеленню і дайте салату постояти 10-15 хвилин в холодильнику.
салат
8. Подайте салат до столу. Смачного.

Схожі рецепти