Салат «Їжачок» з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися рецептом смачного салату з куркою, грибами і корейської морквою. Цю страву можна подати в салатник, а можна зробити шарами і оформити за бажанням. Я вирішила зробити салат у вигляді їжачка.
Салат "їжачок" з куркою - це листковий салат, за формою і декору нагадує їжачка. Сподобається не тільки маленьким, але і дорослим! Цей салат не тільки красивий, але смачно і поживно.
- Куряче відварне м'ясо - 400 грам
- Морква по-корейськи - 1 Склянка
- Сир твердий - 100 грам
- Майонез - 100 грам
- Оливки - 4 штуки
- Печериці смажені або мариновані - 150 грам
- Відварені курячі яйця - 4 штуки
- Горошок консервований в банках - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
1. Для приготування салату" Їжачок" потрібно витягти горошок з банки, попередньо злив воду. Горошок помістіть в салатник.
2. Куряче м'ясо нарізати невеликими кубиками. Для додання аромату м'яса його при варінні слід варити з додаванням коріння, список lavrovogo. Це додасть аромату м'ясу.
3. Відварені курячі яйця очистити і нарізати на невеликі кубики.
4. До іншим продуктам салату додайте обсмажені або мариновані гриби. Можна навіть испльзовать кілька видів грибів.
5. Салат заправте майонезом і викладіть на блюдо, надавши йому схематично форму їжачка.
6. Натріть на дрібній тертці твердий сир. Викладіть його на майбутню мордочку їжачка.
7. Іншу частину тіла покрийте корейською морквою, otzhatoy з маринаду, щоб готовий і настояний салат не потік.
З оливок-маслин зробіть очі, носик, голочки. Прикрасьте краю страви зеленню і дайте салату постояти 10-15 хвилин в холодильнику.
З оливок-маслин зробіть очі, носик, голочки. Прикрасьте краю страви зеленню і дайте салату постояти 10-15 хвилин в холодильнику.
8. Подайте салат до столу. Смачного.