Новорічний салат «Їжачок»
(покроковий рецепт з фото)
Для тих, хто хоче прикрасити свій стіл не тільки смачними, але і красивими стравами, пропоную дуже цікавий варіант, як зробити новорічний салат "їжачок" . Апетитно, оригінально і ситно.
1. Картопля вимийте і відправте в каструлі на вогонь варитися до готовності.
2. Яйця зваріть круто.
3. Куряче філе можна відварити, але можна і обсмажити на сковороді.
4. Гриби (в даному рецепті приготування новорічного салату "їжачок" використовуються печериці) вимийте, обсушити і наріжте скибочками.
5. Розігрійте рослинне масло, Відведіть туди нарізаний тонкими скибочками лук.
6. Обсмажте до прозорості, а потім додайте гриби. Додати сіль за смаком, при бажанні додайте дрібку перцю.
7. Мариновані огірочки наріжте кубиками.
8. Відварну картоплю очистіть і натріть на середній терці.
9. Підготуйте тарілку для подачі (на дно можна викласти листя салату) і викладіть картоплю, надаючи йому форму краплі. Присипте подрібненою зеленню.
10. Посоліть трохи і змастіть майонезом.
11. Слідом викладіть огірочки.
12. Очистіть яйця, Мартенс відділи Желтков. Останні натріть на тертці і викладіть зверху.
13. Далі йдуть обсмажені гриби і знову трохи майонезу.
14. Наступним шаром викладіть куряче філе, нарізане дуже дрібними кубиками. Трохи спецій, солі - і знову майонез.
15. Натріть білки на тертці і викладіть зверху, щільно притискаючи по боках. Змастіть як слід майонезом.
16. Далі процес творчості: за допомогою маслин прикрасите новорічний салат "їжачок" в домашніх умовах, формуючи голочки, носик і очі. При бажанні можна доповнити цю композицію грибочком, наприклад.
- Яйце - 4 штуки
- Картопля - 2-3 штук
- Цибулина - 1 штука
- Гриби - 250 грам
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Зелень - 1 пучок
- Мариновані огірки - 2 штуки
- Маслини - 100 грам
- Майонез - 100-150 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Куряче філе - 250 грам
2. Яйця зваріть круто.
3. Куряче філе можна відварити, але можна і обсмажити на сковороді.
4. Гриби (в даному рецепті приготування новорічного салату "їжачок" використовуються печериці) вимийте, обсушити і наріжте скибочками.
5. Розігрійте рослинне масло, Відведіть туди нарізаний тонкими скибочками лук.
6. Обсмажте до прозорості, а потім додайте гриби. Додати сіль за смаком, при бажанні додайте дрібку перцю.
7. Мариновані огірочки наріжте кубиками.
8. Відварну картоплю очистіть і натріть на середній терці.
9. Підготуйте тарілку для подачі (на дно можна викласти листя салату) і викладіть картоплю, надаючи йому форму краплі. Присипте подрібненою зеленню.
10. Посоліть трохи і змастіть майонезом.
11. Слідом викладіть огірочки.
12. Очистіть яйця, Мартенс відділи Желтков. Останні натріть на тертці і викладіть зверху.
13. Далі йдуть обсмажені гриби і знову трохи майонезу.
14. Наступним шаром викладіть куряче філе, нарізане дуже дрібними кубиками. Трохи спецій, солі - і знову майонез.
15. Натріть білки на тертці і викладіть зверху, щільно притискаючи по боках. Змастіть як слід майонезом.
16. Далі процес творчості: за допомогою маслин прикрасите новорічний салат "їжачок" в домашніх умовах, формуючи голочки, носик і очі. При бажанні можна доповнити цю композицію грибочком, наприклад.