Рецепт Новорічний салат «Їжачок» фото

Новорічний салат «Їжачок»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Гриби
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Новий рік
Салати
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Для тих, хто хоче прикрасити свій стіл не тільки смачними, але і красивими стравами, пропоную дуже цікавий варіант, як зробити новорічний салат"Їжачок" . Апетитно, оригінально і ситно.

Опис приготування:

1. Картопля вимийте і відправте в каструлі на вогонь варитися до готовності.

2. Яйця зваріть круто.

3. Куряче філе можна відварити, але можна і обсмажити на сковороді.

4. Гриби (в даному рецепті приготування новорічного салату"Їжачок" використовуються печериці) вимийте, обсушити і наріжте скибочками.

5. Розігрійте рослинне масло, Відведіть туди нарізаний тонкими скибочками лук.

6. Обсмажте до прозорості, а потім додайте гриби. Додати сіль за смаком, при бажанні додайте дрібку перцю.

7. Мариновані огірочки наріжте кубиками.

8. Відварну картоплю очистіть і натріть на середній терці.

9. Підготуйте тарілку для подачі (на дно можна викласти листя салату) і викладіть картоплю, надаючи йому форму краплі. Присипте подрібненою зеленню.

10. Посоліть трохи і змастіть майонезом.

11. Слідом викладіть огірочки.

12. Очистіть яйця, Мартенс відділи Желтков. Останні натріть на тертці і викладіть зверху.

13. Далі йдуть обсмажені гриби і знову трохи майонезу.

14. Наступним шаром викладіть куряче філе, нарізане дуже дрібними кубиками. Трохи спецій, солі - і знову майонез.

15. Натріть білки на тертці і викладіть зверху, щільно притискаючи по боках. Змастіть як слід майонезом.

16. Далі процес творчості: за допомогою маслин прикрасите новорічний салат"Їжачок" в домашніх умовах, формуючи голочки, носик і очі. При бажанні можна доповнити цю композицію грибочком, наприклад.

  • Яйце - 4 штуки
  • Картопля - 2-3 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Гриби - 250 грам
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
  • Зелень - 1 пучок
  • Мариновані огірки - 2 штуки
  • Маслини - 100 грам
  • Майонез - 100-150 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Куряче філе - 250 грам
1. Картопля вимийте і відправте в каструлі на вогонь варитися до готовності.

2. Яйця зваріть круто.

3. Куряче філе можна відварити, але можна і обсмажити на сковороді.

4. Гриби (в даному рецепті приготування новорічного салату"Їжачок" використовуються печериці) вимийте, обсушити і наріжте скибочками.

5. Розігрійте рослинне масло, Відведіть туди нарізаний тонкими скибочками лук.

6. Обсмажте до прозорості, а потім додайте гриби. Додати сіль за смаком, при бажанні додайте дрібку перцю.

7. Мариновані огірочки наріжте кубиками.

8. Відварну картоплю очистіть і натріть на середній терці.

9. Підготуйте тарілку для подачі (на дно можна викласти листя салату) і викладіть картоплю, надаючи йому форму краплі. Присипте подрібненою зеленню.

10. Посоліть трохи і змастіть майонезом.

11. Слідом викладіть огірочки.

12. Очистіть яйця, Мартенс відділи Желтков. Останні натріть на тертці і викладіть зверху.

13. Далі йдуть обсмажені гриби і знову трохи майонезу.

14. Наступним шаром викладіть куряче філе, нарізане дуже дрібними кубиками. Трохи спецій, солі - і знову майонез.

15. Натріть білки на тертці і викладіть зверху, щільно притискаючи по боках. Змастіть як слід майонезом.

16. Далі процес творчості: за допомогою маслин прикрасите новорічний салат"Їжачок" в домашніх умовах, формуючи голочки, носик і очі. При бажанні можна доповнити цю композицію грибочком, наприклад.

Схожі рецепти