Торт «інтрига»
(покроковий рецепт з фото)
Сама назва вже говорить про те, що торт "інтрига" в домашніх умовах - це чудовий десерт з приголомшливим смаком і незвичайний зовнішній вигляд. Його можна приготувати до Дня Народження і на ювілей.
Неймовірно красивий і смачний торт, який можна зробити в домашніх умовах. По суті - готується він просто (бісквіт і класичний масляний крем), але ось оформлення здивуй навіть вимогливого естета. Прикрасити торт можна фруктами (за смаком) і горіхами.
- Яйця - 10 штук
- Цукор - 350 грам
- Борошно - 250 грам
- Крохмаль - 130 грам
- Вода - 13 Ст. Ложок
- Ванільний цукор - 1 Ст. Ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 500 грам
- Згущене молоко - 300 грам
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Горіхи - 1 За смаком (для прикраси)
2. Борошно змішати з крохмалем і додаємо розпушувач. Поступово вливаємо в жовткову масу і продовжуємо збивати.
6. Після змазування посипаємо торт залишками коржів у вигляді крихти і горіхами. Я зазвичай використовую подрібнений арахіс. Відправляємо торт в холодильник годин на 5-7, а після дістаємо і прикрашаємо фруктами.