Рецепт Торт «графські руїни» з безе фото

Торт «графські руїни» з безе
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Яйця, Вершкове масло, Згущене молоко
Страви без випічки
На святковий стіл, День народження
Випічка, Торти

Любителі домашньої випічки, запрошую вас на кухню, щоб зробити приголомшливо красивий, смачний і насправді не дуже складний тортик. Якщо у вас наближається торжество, то це хороший привід, згодні?

До недавнього часу я й гадки не мала, як приготувати торт "графські руїни" з безе і насиченим кремом на основі згущеного молока і вершкового масла. Особливу смакову нотку тортика надають горішки. Але, окрім них, ви можете додати в десерт улюблені сухофрукти, буде теж дуже класно. За бажанням прикрасити десерт можна шоколадною глазур'ю або кондитерської присипкою. Пам'ятайте, що в першу чергу все залежить від вашої фантазії.

  • Цукор - 300 грам
  • Яйце - 6 штук (тільки білки)
  • Вершкове масло - 300 грам
  • Згущене молоко - 1 штука (баночка)
  • Горішки - За смаком
торт
1. Безе найкраще зробити заздалегідь, адже на цей процес вам буде потрібно досить багато часу. Для початку візьміть 3 білка і половину цукру. Збийте все до щільних піків.
торт
2. Отсадіте безешки на деко, застелене пергаментом. У розігріту до 90 градусів духовку відправте лист на пару годин. Після вогонь вимкніть і залиште безе до повного охолодження.
торт
3. Дістаньте добре застиглі безешки і повторіть процес з половиною цукру і 3 білками.
торт
4. Для приготування крему з'єднайте вершкове масло зі згущеним молоком.
торт
5. Ретельно перемішайте.
торт
6. А далі можна збирати тортик. Умочуйте безе в крем і викладайте на тарілку.
торт
7. Назва тортика говорить сама за себе. Тут немає ніякої особливої ​​техніки, все буде виглядати, як творчий хаос.
торт
8. Подрібніть ножем трохи горішки. Також можна додати ось таку шоколадну присипку.
торт
9. Присипайте безе горішками і шоколадними шматочками і викладайте їх на блюдо в довільному порядку.
торт
10. Ось такий класний тортик вийшов в результаті. Залиште його настоятися перед подачею, щоб безе як слід просочилося кремом.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти