Рецепт Торт «графські руїни» з безе фото

Торт «графські руїни» з безе
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Яйця , Вершкове масло , Згущене молоко
Страви без випічки
На святковий стіл , День народження
Випічка , Торти
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Любителі домашньої випічки, запрошую вас на кухню, щоб зробити приголомшливо красивий, смачний і насправді не дуже складний тортик. Якщо у вас наближається торжество, то це хороший привід, згодні?

Опис приготування:

До недавнього часу я й гадки не мала, як приготувати торт"Графські руїни" з безе і насиченим кремом на основі згущеного молока і вершкового масла. Особливу смакову нотку тортика надають горішки. Але, окрім них, ви можете додати в десерт улюблені сухофрукти, буде теж дуже класно. За бажанням прикрасити десерт можна шоколадною глазур'ю або кондитерської присипкою. Пам'ятайте, що в першу чергу все залежить від вашої фантазії.

  • Цукор - 300 грам
  • Яйце - 6 штук (тільки білки)
  • Вершкове масло - 300 грам
  • Згущене молоко - 1 штука (баночка)
  • Горішки - За смаком
торт
1. Безе найкраще зробити заздалегідь, адже на цей процес вам буде потрібно досить багато часу. Для початку візьміть 3 білка і половину цукру. Збийте все до щільних піків.
торт
2. Отсадіте безешки на деко, застелене пергаментом. У розігріту до 90 градусів духовку відправте лист на пару годин. Після вогонь вимкніть і залиште безе до повного охолодження.
торт
3. Дістаньте добре застиглі безешки і повторіть процес з половиною цукру і 3 білками.
торт
4. Для приготування крему з'єднайте вершкове масло зі згущеним молоком.
торт
5. Ретельно перемішайте.
торт
6. А далі можна збирати тортик. Умочуйте безе в крем і викладайте на тарілку.
торт
7. Назва тортика говорить сама за себе. Тут немає ніякої особливої ​​техніки, все буде виглядати, як творчий хаос.
торт
8. Подрібніть ножем трохи горішки. Також можна додати ось таку шоколадну присипку.
торт
9. Присипайте безе горішками і шоколадними шматочками і викладайте їх на блюдо в довільному порядку.
торт
10. Ось такий класний тортик вийшов в результаті. Залиште його настоятися перед подачею, щоб безе як слід просочилося кремом.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти