Рецепт «графські руїни» з безе (класичний рецепт) фото

«графські руїни» з безе (класичний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Фінська кухня , Шведська кухня
Яйця
ПП рецепти
На святковий стіл
Випічка, Солодке, Торти

Розповім вам, як приготувати "графські руїни" за класичним рецептом. Це такий десерт, який виглядає, як торт, але по факту - це десерт на основі безе і заварного крему. Дуже смачно!

Розповім вам сьогодні, як приготувати "графські руїни" за класичним рецептом. Особисто мені здається, що такий десерт - справжній вихід із ситуації, коли вам потрібно приготувати торт на день народження, а морочитися з бісквітами і безліччю складнощів зовсім не хочеться. Тут же все просто - якщо у вас хороший міксер, ви легко зможете збити білки і приготувати даний безе, а там вже справа за малим!

  • Яйця - 4 штуки (білки - для безе, жовтки в крем)
  • Цукор - 400 грам(200 гр для безе, 200 г в вершках)
  • Молоко - 400 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Ром - 2 Ст. Ложки (коньяк, бренди)
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Прикраса - За смаком
4. А тепер, коли безе вже застигло, починаємо будувати гірку, щедро промащуючи кремом всі стики, щоб десерт добре тримався.

Схожі рецепти