«графські руїни» з безе (класичний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам, як приготувати "графські руїни" за класичним рецептом. Це такий десерт, який виглядає, як торт, але по факту - це десерт на основі безе і заварного крему. Дуже смачно!
Розповім вам сьогодні, як приготувати "графські руїни" за класичним рецептом. Особисто мені здається, що такий десерт - справжній вихід із ситуації, коли вам потрібно приготувати торт на день народження, а морочитися з бісквітами і безліччю складнощів зовсім не хочеться. Тут же все просто - якщо у вас хороший міксер, ви легко зможете збити білки і приготувати даний безе, а там вже справа за малим!
- Яйця - 4 штуки (білки - для безе, жовтки в крем)
- Цукор - 400 грам(200 гр для безе, 200 г в вершках)
- Молоко - 400 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Ром - 2 Ст. Ложки (коньяк, бренди)
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Прикраса - За смаком
4. А тепер, коли безе вже застигло, починаємо будувати гірку, щедро промащуючи кремом всі стики, щоб десерт добре тримався.