Рецепт «графські руїни» з безе (класичний рецепт) фото

«графські руїни» з безе (класичний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Фінська кухня , Шведська кухня
Яйця
ПП рецепти
На святковий стіл
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Розповім вам, як приготувати"Графські руїни" за класичним рецептом. Це такий десерт, який виглядає, як торт, але по факту - це десерт на основі безе і заварного крему. Дуже смачно!

Опис приготування:

Розповім вам сьогодні, як приготувати"Графські руїни" за класичним рецептом. Особисто мені здається, що такий десерт - справжній вихід із ситуації, коли вам потрібно приготувати торт на день народження, а морочитися з бісквітами і безліччю складнощів зовсім не хочеться. Тут же все просто - якщо у вас хороший міксер, ви легко зможете збити білки і приготувати даний безе, а там вже справа за малим!

  • Яйця - 4 штуки (білки - для безе, жовтки в крем)
  • Цукор - 400 грам(200 гр для безе, 200 г в вершках)
  • Молоко - 400 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Ром - 2 Ст. Ложки (коньяк, бренди)
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Прикраса - За смаком
& Quot; Графські руїни
1. Спочатку приготуємо безе. Відокремлюємо білки від жовтків, збиваємо білки на швидкій швидкості з лимонним соком. Потім додаємо потроху цукор, не перестаючи збивати.
& Quot; Графські руїни
2. Збиваємо білки до пружних піків і за допомогою кондитерського мішка відкидають на деко. Випікаємо безе при температурі 120 градусів до рум'яної.
& Quot; Графські руїни
3. Поки безе запікається, духовку не можна відкривати. До повного остигання зберігаємо безе прямо в духовці. Тим часом приготуємо крем: жовтки, цукор і борошно збиваємо, туди ж відправляємо розм'якшене масло і молоко. На низькому вогні варимо крем до загустіння, потім вводимо ром і збиваємо крем міксером.
& Quot; Графські руїни
4. А тепер, коли безе вже застигло, починаємо будувати гірку, щедро промащуючи кремом всі стики, щоб десерт добре тримався.
& Quot; Графські руїни
5. Залишилося тільки прикрасити торт горішками, збитими вершками або чим ще ви захочете! Приємного чаювання!

Схожі рецепти