«графські руїни»
(покроковий рецепт з фото)
Є в кондитерському світі такі рецепти, які мають різні варіації. Наприклад, торт "графські руїни" . Його готують і з безе, і з додаванням чорносливу, і на коржах. Я люблю останній спосіб.
Для такої святкової випічки потрібні найпростіші інгредієнти, але вони ідеально поєднуються між собою, тому смак буде приголомшливий. І ще тут важлива подача, адже не дарма у десерту таку назву. Якщо вам цікаво, то прочитайте про те, як приготувати "графські руїни" у себе вдома. Я все докладно описала.
- Згущене молоко - 800 грам
- Борошно - 2 склянки
- Цукор - 1 Склянка
- Крем - 1 літр
- Волоський горіх - 150 грам (очищений)
- Яйце - 4 штуки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Шоколад гіркий - 100 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Молоко - 80 мілілітрів
Потім поступово всипте борошно і замішати тісто.
Тісто влийте в форму для випічки, трохи змащену маслом. Запікайте масу при 180 градусах протягом 30-40 хвилин.
А тепер зробіть просочення. Збийте блендером цукор зі сметаною до отримання єдиної консистенції.