Томатний суп-пюре італійський
(покроковий рецепт з фото)
Смачний, легкий томатний суп-пюре італійський справжня знахідка для літнього меню. Я спробувала його в ресторані і відразу почала шукати рецепт. Ніжний, навіть вершковий смак не залишив нікого байдужим.
Смачний томатний суп-пюре італійський можна приготувати тільки в сезон стиглих свіжих помідорів. Інгредієнти дуже прості, за винятком середземноморських трав, не завжди вони бувають під рукою. Трави зв'язуються в пучок і варяться разом з помідорами. Потім їх потрібно видалити і подрібнювати в блендері суп вже без них. Смак супу буде залежати від якості оливкової олії, тому приділіть цього моменту велика увага. Успіхів і приємного апетиту!
- Масло оливкове - 12 склянки (розділити на 2 частини)
- Цибуля - 1 штука
- Перестиглі помідори - 5 штук
- Часник - 2 зубчики
- Бальзамічний оцет - 1 Чайна ложка
- Базилік - 1 штука (пучок)
- Чебрець - 4 штуки (гілочка)
- Орегано або майоран - 4 штуки (гілочки)
Підготувати продукти.
Помідори помити і почистити.
Порізати помідори на шматочки.
У каструлі розігрійте масло, додайте туди нарізану цибулю і часник, покладіть трави.
У каструлю додайте помідори і сіль. Варіть приблизно 10-15 хвилин.
З каструлі видаліть трави, додайте масло і бальзамічний оцет.
Подрібніть суп у блендері. Смачного!