Рецепт Томатний суп-пюре італійський фото

Томатний суп-пюре італійський
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі, Помідор
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід
Супи, Супи-пюре

Смачний, легкий томатний суп-пюре італійський справжня знахідка для літнього меню. Я спробувала його в ресторані і відразу почала шукати рецепт. Ніжний, навіть вершковий смак не залишив нікого байдужим.

Смачний томатний суп-пюре італійський можна приготувати тільки в сезон стиглих свіжих помідорів. Інгредієнти дуже прості, за винятком середземноморських трав, не завжди вони бувають під рукою. Трави зв'язуються в пучок і варяться разом з помідорами. Потім їх потрібно видалити і подрібнювати в блендері суп вже без них. Смак супу буде залежати від якості оливкової олії, тому приділіть цього моменту велика увага. Успіхів і приємного апетиту!

  • Масло оливкове - 12 склянки (розділити на 2 частини)
  • Цибуля - 1 штука
  • Перестиглі помідори - 5 штук
  • Часник - 2 зубчики
  • Бальзамічний оцет - 1 Чайна ложка
  • Базилік - 1 штука (пучок)
  • Чебрець - 4 штуки (гілочка)
  • Орегано або майоран - 4 штуки (гілочки)
томатний суп-пюре італійський - фото крок 1
Підготувати продукти.
томатний суп-пюре італійський - фото крок 2
Помідори помити і почистити.
томатний суп-пюре італійський - фото крок 3
Порізати помідори на шматочки.
томатний суп-пюре італійський - фото крок 4
У каструлі розігрійте масло, додайте туди нарізану цибулю і часник, покладіть трави.
томатний суп-пюре італійський - фото крок 5
У каструлю додайте помідори і сіль. Варіть приблизно 10-15 хвилин.
томатний суп-пюре італійський - фото крок 6
З каструлі видаліть трави, додайте масло і бальзамічний оцет.
томатний суп-пюре італійський - фото крок 7
Подрібніть суп у блендері. Смачного!

Схожі рецепти