Тісто в хлібопічці для булочок
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 1 г. 20 хв.
Хлебопечка - це чарівна помічниця на кухні. Вона спрощує заміс тесту, який забирає чимало сил і часу. Завдяки її роботі текстура тесту виходить рівномірної і м'якою, ідеальною для здоби.
Опис приготування:
У свій рецепт я описала, як приготувати тісто в хлібопічці для булочок. Воно буде солодким і дріжджовим. Все за старими добрими канонами, тільки з додаванням нової техніки для полегшення роботи. За бажанням в випічку можна додати солодкі наповнювачі, наприклад - родзинки або цукати. Потім тісто слід випікати в духовці.
- Борошно - 450 грам
- Цукор - 60 грам
- Вода тепла - 200 мілілітрів
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
У відро хлібопічки влийте воду і масло. Додайте сіль, цукор і яйце.
Потім в хлібопічку просійте борошно і всипте дріжджі.
Закрийте відерце. Поставте режим"тісто" .
Тісто має збільшитися вдвічі. А потім приступайте до готування далі.