Рецепт Тісто в хлібопічці для булочок фото

Тісто в хлібопічці для булочок
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Яйця
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На швидку руку
Випічка , Булочки
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Хлебопечка - це чарівна помічниця на кухні. Вона спрощує заміс тесту, який забирає чимало сил і часу. Завдяки її роботі текстура тесту виходить рівномірної і м'якою, ідеальною для здоби.

Опис приготування:

У свій рецепт я описала, як приготувати тісто в хлібопічці для булочок. Воно буде солодким і дріжджовим. Все за старими добрими канонами, тільки з додаванням нової техніки для полегшення роботи. За бажанням в випічку можна додати солодкі наповнювачі, наприклад - родзинки або цукати. Потім тісто слід випікати в духовці.

  • Борошно - 450 грам
  • Цукор - 60 грам
  • Вода тепла - 200 мілілітрів
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Яйце - 2 штуки
  • Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
тісто в хлібопічці для булочок - фото крок 1
У відро хлібопічки влийте воду і масло. Додайте сіль, цукор і яйце.
тісто в хлібопічці для булочок - фото крок 2
Потім в хлібопічку просійте борошно і всипте дріжджі.
тісто в хлібопічці для булочок - фото крок 3
Закрийте відерце. Поставте режим"тісто" .
тісто в хлібопічці для булочок - фото крок 4
Тісто має збільшитися вдвічі. А потім приступайте до готування далі.

Схожі рецепти