Тісто для булочок в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 15-20
Час приготування: 1 г. 0 хв.
В черговий раз хлібопічка полегшує нам життя, і сьогодні ми будемо готувати здобу, взявши за основу рецепт тесту для булочок в хлібопічці.
Опис приготування:
Я належу до числа любителів солодкого, але, на жаль, не надто вже люблю возитися з тестом. Саме з цієї причини я придбала для себе хлібопічку, і все стало в рази простіше. А зараз я розповім вам, як зробити тісто для булочок в хлібопічці без витрати сил і часу, а поки розумна техніка працює, ми можемо зайнятися більш цікавими справами, наприклад, подивитися телевізор або почитати журнал. І ось спеціально для вас рецепт тесту для булочок в хлібопічці з фото для більшої наочності.
- Борошно - 250 грам
- Дріжджі сухі - 3/4 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 1, 5 чайних ложки
- Вершкове масло - 45 грам
- Вода - 140 мілілітрів
Викладаємо в контейнер хлібопічки борошно, сіль, цукор, дріжджі, розтоплене масло і вливаємо воду. Встановлюємо режим"Тісто" . Ось такий симпатичний колобок у нас виходить.
Тепер деякий час кришку відкривати не варто. Тісто має збільшиться в розмірі в кілька разів.
Ну, З готового тіста, потрапляючи, що на більше подобається.