Тісто тонке для піци
(покроковий рецепт з фото)
Мої діти обожнюють піцу, думаю, як і багато. У кожні вихідні вони вимагають з мене шматочок ароматною і ситної випічки, але я ніколи не вожу їх в піцерію, а роблю все сама. Пара рад в моєму рецепті.
Після довгих проб і помилок я зрозуміла, що потрібно знайти ідеальний варіант основи піци, а вже продукти для начинки можна знайти. Тому для початку дізнайтеся, як приготувати тісто тонке для піци. Склад простий і бюджетний, ви запросто його зробите будинку. В якості начинки підійдуть будь-які класичні інгредієнти.
- Вода тепла - 1 Склянка
- Борошно - 2 склянки
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
Спочатку зробіть опару. У воді розчинити дріжджі з 1 ст. Ложкою борошна, дрібкою солі і цукром. Залиште суміш на 10-15 хвилин.
Після цього до опари додайте борошно і оливкове масло.
Замішайте тісто для піци. Його можете використовувати відразу ж, а також зберігати протягом місяця під харчовою плівкою в холоді.