Рецепт Тонке бездріжджове тісто для піци фото

Тонке бездріжджове тісто для піци
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто , Борошно
Пісні страви
На швидку руку , На святковий стіл , Фуршет
Випічка
Кількість порцій: 1
Час приготування: 40 хв.

Піца - одне з найвідоміших страв італійської кухні, яке люблять майже всі. Тонке бездріжджове тісто для піци в домашніх умовах - це буквально знахідка. Дуже просто і неймовірно смачно.

Опис приготування:

Рецепт тонкого дріжджового тісто для піци дивно простий і його головна перевага в тому, що він завжди виходить. Надалі його можна використовувати в готуванні як для духовки, так і для сковороди, наприклад. З таким тестом ваша піца завжди буде чудовою.

  • Борошно - 1 Склянка
  • Вода - 120-150 мілілітрів
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 0.5 чайних ложки
тонке бездріжджове тісто для піци - фото крок 1
1. Борошно потрібно просіяти в глибоку миску.
тонке бездріжджове тісто для піци - фото крок 2
2. Зробіть в центрі невелике поглиблення і влийте туди близько 100 мілілітрів води. Точне необхідну кількість води вказати складно, так як воно залежить від якості борошна.
тонке бездріжджове тісто для піци - фото крок 3
3. Влийте оливкова олія першого віджиму.
тонке бездріжджове тісто для піци - фото крок 4
4. Почніть замішувати тісто, при необхідності додаючи воду.
тонке бездріжджове тісто для піци - фото крок 5
5. Перекладіть його на присипану борошном поверхню і почніть активно перемішувати близько 5 хвилин.
тонке бездріжджове тісто для піци - фото крок 6
6. Ось такий повинен вийти кулька.
тонке бездріжджове тісто для піци - фото крок 7
7. Додайте сіль і знову розминайте тісто хвилини 3. Готове тісто залиште на 20-25 хвилин, щоб воно трохи"відпочило" . У цей час можна зайнятися начинкою.
тонке бездріжджове тісто для піци - фото крок 8
8. Дуже важливо правильно розкачати наше тісто. Найкраще робити це руками, рівномірно розтягуючи його на всі боки.
тонке бездріжджове тісто для піци - фото крок 9
9. В кінці потрібно розкачати його до необхідного обсягу. А тепер можна наповнювати начинкою і насолоджуватися апетитною піцою.

Схожі рецепти