Тонке бездріжджове тісто для піци
(покроковий рецепт з фото)
Піца - одне з найвідоміших страв італійської кухні, яке люблять майже всі. Тонке бездріжджове тісто для піци в домашніх умовах - це буквально знахідка. Дуже просто і неймовірно смачно.
Рецепт тонкого дріжджового тісто для піци дивно простий і його головна перевага в тому, що він завжди виходить. Надалі його можна використовувати в готуванні як для духовки, так і для сковороди, наприклад. З таким тестом ваша піца завжди буде чудовою.
- Борошно - 1 Склянка
- Вода - 120-150 мілілітрів
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0.5 чайних ложки
1. Борошно потрібно просіяти в глибоку миску.
2. Зробіть в центрі невелике поглиблення і влийте туди близько 100 мілілітрів води. Точне необхідну кількість води вказати складно, так як воно залежить від якості борошна.
3. Влийте оливкова олія першого віджиму.
4. Почніть замішувати тісто, при необхідності додаючи воду.
5. Перекладіть його на присипану борошном поверхню і почніть активно перемішувати близько 5 хвилин.
6. Ось такий повинен вийти кулька.
7. Додайте сіль і знову розминайте тісто хвилини 3. Готове тісто залиште на 20-25 хвилин, щоб воно трохи "відпочило" . У цей час можна зайнятися начинкою.
8. Дуже важливо правильно розкачати наше тісто. Найкраще робити це руками, рівномірно розтягуючи його на всі боки.
9. В кінці потрібно розкачати його до необхідного обсягу. А тепер можна наповнювати начинкою і насолоджуватися апетитною піцою.