Рецепт Тісто для піци тонке фото

Тісто для піци тонке
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно , Яйця
Пісні страви
На швидку руку
Випічка , Піца
Кількість порцій: 1
Час приготування: 30 хв.

Я хочу розповісти вам, як приготувати тісто для піци тонке на основі борошна тапиоки. Це рецепт для тих, хто любить харчуватися смачно і з користю для свого організму. Отже, читайте рецепт.

Опис приготування:

Таке тісто виходить досить еластичним при випічці. Що досить важливо, воно не розмокає від соусів, які використовуються в якості начинки для піци. Так що якщо вам вдасться знайти борошно тапиоки і кокосову борошно, то ви будете знати, що з ними робити. Печіть піцу і насолоджуйтеся!

  • Борошно тапиоки - 120 грам
  • Борошно кокосова - 40 грам(+2-3 ст. Ложки окремо)
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 120 мілілітрів
  • Вода - 120 мілілітрів
  • Яйця - 1 штука
тісто для піци тонке - фото крок 1
Духовку розігрійте до 220 градусів. З'єднайте борошно тапиоки, 40 грам кокосової борошна і сіль в мисочці.
тісто для піци тонке - фото крок 2
Трохи підігрійте воду і влийте її разом з маслом в борошно. Все перемішайте.
тісто для піци тонке - фото крок 3
Тепер додайте велике яйце і гарненько вимісіть тісто до однорідності.
тісто для піци тонке - фото крок 4
Додайте ще трохи кокосової борошна і почніть вимішувати тісто руками, потім перенесіть на присипану борошном робочу поверхню
тісто для піци тонке - фото крок 5
Розкачайте тісто в тонкий пласт, посипаючи борошном поверхню і качалку.
тісто для піци тонке - фото крок 6
Перенесіть пласт на Пекарській папір і відправте в духовку на 12 хвилин. Так тісто виглядає після 12 хвилин в духовці.
тісто для піци тонке - фото крок 7
Але мені подобається більше рум'яний корж, тому тримала його в духовці 15 хвилин. Ось, що вийшло.

Схожі рецепти