Тісто для піци тонке
(покроковий рецепт з фото)
Я хочу розповісти вам, як приготувати тісто для піци тонке на основі борошна тапиоки. Це рецепт для тих, хто любить харчуватися смачно і з користю для свого організму. Отже, читайте рецепт.
Таке тісто виходить досить еластичним при випічці. Що досить важливо, воно не розмокає від соусів, які використовуються в якості начинки для піци. Так що якщо вам вдасться знайти борошно тапиоки і кокосову борошно, то ви будете знати, що з ними робити. Печіть піцу і насолоджуйтеся!
- Борошно тапиоки - 120 грам
- Борошно кокосова - 40 грам(+2-3 ст. Ложки окремо)
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 120 мілілітрів
- Вода - 120 мілілітрів
- Яйця - 1 штука
Духовку розігрійте до 220 градусів. З'єднайте борошно тапиоки, 40 грам кокосової борошна і сіль в мисочці.
Трохи підігрійте воду і влийте її разом з маслом в борошно. Все перемішайте.
Тепер додайте велике яйце і гарненько вимісіть тісто до однорідності.
Додайте ще трохи кокосової борошна і почніть вимішувати тісто руками, потім перенесіть на присипану борошном робочу поверхню
Розкачайте тісто в тонкий пласт, посипаючи борошном поверхню і качалку.
Перенесіть пласт на Пекарській папір і відправте в духовку на 12 хвилин. Так тісто виглядає після 12 хвилин в духовці.
Але мені подобається більше рум'яний корж, тому тримала його в духовці 15 хвилин. Ось, що вийшло.