Тісто на кефірі для пиріжків
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.
До вашої уваги - класичний рецепт тіста на кефірі для пиріжків. З ним впораються навіть початківці пекарі, адже такі пиріжки завжди вийдуть пухнастими і ароматними. Пробуйте, це просто!
Опис приготування:
Як вид, рецепт приготування тіста на кефірі для пиріжків не відрізняється ніякими труднощами і тонкощами, - абсолютно універсальний варіант, який відмінно буде поєднуватися з будь-якою начинкою! Крім того, даний простий рецепт тіста на кефірі для пиріжків мені подобається тим, що самі пиріжки з нього потім ліпити дуже легко, - годі й говорити вимазувати в тесті з ніг до голови, і нервувати, - все завжди проходило просто і легко! Спробуйте, вам сподобається результат!
- Борошно - 500 грам
- Кефір - 0.5 L
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
1. Підготуємо всі інгредієнти. Борошно краще попередньо просіяти.
2. У кефір вбиваємо яйце, або кілька, для більш"рум'яного" виду пиріжків. Заважаємо до однорідності.
3. У яєчно-кефірну суміш додаємо сіль і соду, і ретельно розмішуємо. Всипаємо борошно невеликими порціями.
4. Тепер ще раз замісити тісто до однорідності, - і в холодильник, щоб воно в достатній мірі"зчепилося" . Готово!