Тісто на біляші
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, як ви, а я в дитинстві просто обожнювала біляші, які мені готувала бабуся. Так., Це не зовсім здорове харчування, але ж наскільки це смачно! розповім, як приготувати тісто на біляші. Раджу!
Ви тільки подивіться, які рум'яні і красиві вийдуть біляші! А вже смачні які - словами не передати! Розповім з радолстью, як приготувати тісто на біляші, а начинку рекомендую брати будь-яку, все одно буде смачно! Я особисто люблю використовувати фарш і багато-багато зелені і спецій, але згодиться і будь-яка інша. Бажаю удачі!
- Молоко - 0.5 L
- Вершкове масло - 50 грам
- Борошно - 250-300 грам (скільки тісто візьме)
- Яйця - 2 штуки
- Дріжджі сухі - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Вода - 0.5 склянки
1. Змішаємо трохи підігріте молоко з дріжджами і цукром. Чекаємо, щоб з'явилися пухирі, а потім додамо всі інші інгредієнти, перемішати і залишити тісто підніматися.
2. Муки можна додати і більше, і менше. Тісто має вийде м'якше, ніж на пельмені. Приблизно годину нехай тісто стоїть при кімнатній температурі. Далі обминали його і ще раз вимішуємо.
3. Ось, власне, і все! вибираємо начинку, поміщаємо її в центр коржі і защипуємо краю. Обсмажити на рослинному маслі з двох сторін.
4. Смачного!