Рецепт Тісто для тарталеток фото

Тісто для тарталеток
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Вершкове масло
Пісні страви
На швидку руку
Випічка
Кількість порцій: 20
Час приготування: 20 хв.

Детально розповім, як приготувати тісто для тарталеток. Раджу спекти побільше тарталеток, потім їх можна наповнити солодкої або несолодкої начинкою, наприклад, salatami. Або просто заготовити про запас.

Опис приготування:

Для приготування тарталеток є спеціальні набори: форма для випічки тарталеток (як на фото), спеціальна виїмка з фестончатим краєм для нарізки гуртків і «втулка», якої зручно придавити тісто, викладене в гнізда форми.

  • Борошно - 350 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 125 грам
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Крем - 100-150 грам
1
У чашу кухонного комбайна покладіть вершкове масло (кімнатної температури), просіяне борошно, цукор, сіль і в режимі «Пульс», перетворите все компоненти в крихту.
2
Додайте сметану і замісіть однорідне тісто.
3
Викладіть тісто на стіл, сформуйте куля, загорніть в харчову плівку і покладіть в холодильник на 20-30 хвилин.
4
Testo майже, можна приступати до формування тарталеток і випікати їм.

Схожі рецепти