Рецепт Тісто для тарталеток фото

Тісто для тарталеток
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Тісто, Борошно, Молочні продукти, Вершкове масло
Пісні страви
На швидку руку
Випічка

Детально розповім, як приготувати тісто для тарталеток. Раджу спекти побільше тарталеток, потім їх можна наповнити солодкої або несолодкої начинкою, наприклад, salatami. Або просто заготовити про запас.

Для приготування тарталеток є спеціальні набори: форма для випічки тарталеток (як на фото), спеціальна виїмка з фестончатим краєм для нарізки гуртків і «втулка», якої зручно придавити тісто, викладене в гнізда форми.

  • Борошно - 350 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 125 грам
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Крем - 100-150 грам
1
У чашу кухонного комбайна покладіть вершкове масло (кімнатної температури), просіяне борошно, цукор, сіль і в режимі «Пульс», перетворите все компоненти в крихту.
2
Додайте сметану і замісіть однорідне тісто.
3
Викладіть тісто на стіл, сформуйте куля, загорніть в харчову плівку і покладіть в холодильник на 20-30 хвилин.
4
Testo майже, можна приступати до формування тарталеток і випікати їм.

Схожі рецепти