Тісто для тарталеток
(покроковий рецепт з фото)
Детально розповім, як приготувати тісто для тарталеток. Раджу спекти побільше тарталеток, потім їх можна наповнити солодкої або несолодкої начинкою, наприклад, salatami. Або просто заготовити про запас.
Для приготування тарталеток є спеціальні набори: форма для випічки тарталеток (як на фото), спеціальна виїмка з фестончатим краєм для нарізки гуртків і «втулка», якої зручно придавити тісто, викладене в гнізда форми.
- Борошно - 350 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Вершкове масло - 125 грам
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Крем - 100-150 грам
1
У чашу кухонного комбайна покладіть вершкове масло (кімнатної температури), просіяне борошно, цукор, сіль і в режимі «Пульс», перетворите все компоненти в крихту.
2
Додайте сметану і замісіть однорідне тісто.
3
Викладіть тісто на стіл, сформуйте куля, загорніть в харчову плівку і покладіть в холодильник на 20-30 хвилин.
4
Testo майже, можна приступати до формування тарталеток і випікати їм.