Рецепт Тісто для піцци «Італійська класика» фото

Тісто для піцци «Італійська класика»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно
На швидку руку
Випічка , Піца
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Не варто забувати, що піца спочатку була селянською їжею. І готували її з продуктів, які були в наявності у бідняків: мука, вода, сіль, оливкова олія і помідори, наповнені південним сонцем.

Опис приготування:

Даної кількості продуктів вистачає на дві тонкі піци діаметром по 25 см. Саме тісто можна зберігати в холодильнику протягом 3-х днів. Всі подробиці, як приготувати тісто для піци"Італійська класика" , можна дізнатися в покроковому рецепті. Приємних вам клопоту на кухні!


  • Борошно - 330 грам
  • Дріжджі свіжі - 20 грам (або сухі - 7 г)
  • Вода - 250 мілілітрів (тепла - 40 ° С)
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
тісто для піци
Підготуйте продукти для тіста.
тісто для піци
У теплій воді розмішайте дріжджі, залиште в теплому місце на 10 хвилин для їх активації. Борошно і сіль просійте в глибоку миску.
У борошно влийте дріжджі, що підійшли і оливкове масло. Замісити гладке еластичне тісто. Тісто обомніте, округлятимете, помістіть в миску, змащену олією. Накрийте і поставте для підйому в тепле місце на 1 час.
тісто для піци
Підійшло тісто має збільшитися в два рази. Обімніть його і розділіть на 2 частини.
тісто для піци
Одну частину тіста розкачати на пергаменті для випічки в тонку круглу корж.
тісто для піци
Перенесіть його на деко, розподіліть начинку по всій поверхні коржа. Випікайте піцу в розігрітій до 250 ° C духовці протягом 15-20 хвилин. Так само сформуйте і випікайте другу піцу.
тісто для піци
Смачного!

Схожі рецепти