Рецепт Тісто для піцци (дріжджове) фото

Тісто для піцци (дріжджове)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Дріжджове тісто
На швидку руку
Випічка , Піца
Кількість порцій: 7-10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Розповім, як приготувати тісто для піци (дріжджове). По суті, таке тісто готується дуже легко, потрібно тільки враховувати час на те, щоб тісто піднялося. А потім можна його просто заморозити!

Опис приготування:

Вашій увазі пропоную рецепт дріжджового тіста для піци. Готова основа вийде дуже пластичною, буде легко розкочуватися в тоненький пласт, але при цьому легко витримає начинку (навіть якщо ви, як і я, любите завжди накладати начинки побільше). А тепер розповім, як приготувати тісто для піци дріжджове, насолоджуйтеся!

  • Вода - 200 мілілітрів
  • Борошно - 350 грам
  • Дріжджі сухі - 5 грам
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
тісто для піцци (дріжджове) - фото крок 1
1. Змішаємо в сухий глибокій мисці дріжджі, цукор, сіль і приблизно склянку борошна. Заливаємо теплою водою.
тісто для піцци (дріжджове) - фото крок 2
2. За допомогою ложки або міксера вимішати однорідне, але дуже липке і рідкуватий тісто. Тепер перекладаємо його в гірочку залишилася борошна і вже руками вимішати до однорідності.
тісто для піцци (дріжджове) - фото крок 3
3. Тепер тісто вже буде легко відлипати від пальців і стане досить крутим. Залишимо його тепер в теплому місці на дві години, трохи прикривши зверху рушником.
тісто для піцци (дріжджове) - фото крок 4
4. Воно вийде ось таким пишним. Обминали його.
тісто для піцци (дріжджове) - фото крок 5
5. Ось така вийде основа для піци в духовці з такого тесту: тоненька і красива!

Схожі рецепти