Тісто для піцци (дріжджове)
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати тісто для піци (дріжджове). По суті, таке тісто готується дуже легко, потрібно тільки враховувати час на те, щоб тісто піднялося. А потім можна його просто заморозити!
Вашій увазі пропоную рецепт дріжджового тіста для піци. Готова основа вийде дуже пластичною, буде легко розкочуватися в тоненький пласт, але при цьому легко витримає начинку (навіть якщо ви, як і я, любите завжди накладати начинки побільше). А тепер розповім, як приготувати тісто для піци дріжджове, насолоджуйтеся!
- Вода - 200 мілілітрів
- Борошно - 350 грам
- Дріжджі сухі - 5 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
1. Змішаємо в сухий глибокій мисці дріжджі, цукор, сіль і приблизно склянку борошна. Заливаємо теплою водою.
2. За допомогою ложки або міксера вимішати однорідне, але дуже липке і рідкуватий тісто. Тепер перекладаємо його в гірочку залишилася борошна і вже руками вимішати до однорідності.
3. Тепер тісто вже буде легко відлипати від пальців і стане досить крутим. Залишимо його тепер в теплому місці на дві години, трохи прикривши зверху рушником.
4. Воно вийде ось таким пишним. Обминали його.
5. Ось така вийде основа для піци в духовці з такого тесту: тоненька і красива!