Рецепт Тісто для піцци «п'ятихвилинка» фото

Тісто для піцци «п'ятихвилинка»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Борошно
Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка , Піца
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.

Не любите довго возитися з тестом: замішувати, а потім чекати, поки воно підійде? Тоді вам просто необхідно взяти на замітку цей рецепт. Мінімум клопоту і часу, а результат - приголомшливий.

Опис приготування:

Це тісто не потрібно довго вимішувати руками, досить просто перемішати ложкою і розкачати. Не потрібно чекати, поки воно підійде, приступати до випічки коржа можна відразу ж. Ось таку класну ідею, як приготувати тісто для піци"п'ятихвилинку" , я однозначно рекомендую на замітку. Запам'ятовуйте!

  • Сухі дріжджі - 2 чайних ложки
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1/2 чайних ложки
  • Вода - 1 Склянка (тепла)
  • Борошно - 3 склянки (приблизно)
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 4 чайних ложки
тісто для піци
1. У глибоку миску всипте сухі дріжджі.
тісто для піци
2. Додайте мед, трішки цукру і влийте теплу воду.
тісто для піци
3. Додайте оливкову олію і сіль. Поступово всипати просіяне борошно.
тісто для піци
4. Замісити однорідне тісто. Відставте в сторону і займіться начинкою. Після наше тісто для піци"п'ятихвилинка" залишиться тільки розкачати.

Схожі рецепти