Тісто для піцци «п'ятихвилинка»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.
Не любите довго возитися з тестом: замішувати, а потім чекати, поки воно підійде? Тоді вам просто необхідно взяти на замітку цей рецепт. Мінімум клопоту і часу, а результат - приголомшливий.
Опис приготування:
Це тісто не потрібно довго вимішувати руками, досить просто перемішати ложкою і розкачати. Не потрібно чекати, поки воно підійде, приступати до випічки коржа можна відразу ж. Ось таку класну ідею, як приготувати тісто для піци"п'ятихвилинку" , я однозначно рекомендую на замітку. Запам'ятовуйте!
- Сухі дріжджі - 2 чайних ложки
- Мед - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1/2 чайних ложки
- Вода - 1 Склянка (тепла)
- Борошно - 3 склянки (приблизно)
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 4 чайних ложки
1. У глибоку миску всипте сухі дріжджі.
2. Додайте мед, трішки цукру і влийте теплу воду.
3. Додайте оливкову олію і сіль. Поступово всипати просіяне борошно.
4. Замісити однорідне тісто. Відставте в сторону і займіться начинкою. Після наше тісто для піци"п'ятихвилинка" залишиться тільки розкачати.