Рецепт Тісто для паски в хлібопічці фото

Тісто для паски в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно , Молочні продукти , Фрукти , Яйця , Сухофрукти , Молоко , Мед , Ізюм
На святковий стіл , Пасха
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 10
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Винахід сучасних кухонних помічників допомагає без зусиль і в найкоротші терміни підготувати смачні страви. Розглянемо рецепт, як приготувати тісто для паски в хлібопічці.

Опис приготування:

Завдяки такій помічниці можна не хвилюватися за випічку, вона не пригорить. І якщо дотримуватися всі пропорції, то вийдуть ідеальні вироби. Для приготування паски господині прокидаються дуже рано, а то і зовсім не лягають спати. Завдяки цим рецептом випічка буде ароматною і смачною, а тісто - обов'язково пишним і апетитним.

  • Молоко - 350 мілілітрів
  • Яйце - 3 штуки
  • Олія - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 9 Ст. Ложок
  • Сіль - 1/2 Ст. Ложки
  • Ваніль - 1 штука (пакетик)
  • Куркума - 1/2 чайних ложки
  • Борошно пшеничне - 4 склянки
  • Сухі дріжджі - 2 чайних ложки
  • Ізюм - 100 грам
  • Ароматизатор - За смаком
тісто для паски в хлібопічці - фото крок 1
1. У мірну чашу вбиваємо яйця.
тісто для паски в хлібопічці - фото крок 2
2. Додаємо туди ж молоко до верху.
тісто для паски в хлібопічці - фото крок 3
3. Додаємо ще 160 мілілітрів молока.
тісто для паски в хлібопічці - фото крок 4
4. Відправляємо масу в хлібопічку. Додаємо м'яке масло.
тісто для паски в хлібопічці - фото крок 5
5. Додаємо цукор і сіль.
тісто для паски в хлібопічці - фото крок 6
6. Всипаємо ванільний цукор.
тісто для паски в хлібопічці - фото крок 7
7. Додаємо ароматизатор.
тісто для паски в хлібопічці - фото крок 8
8. Всипаємо борошно і сухі дріжджі.
тісто для паски в хлібопічці - фото крок 9
9. Включаємо заміс тесту і після звукового сигналу додаємо промиті родзинки.
тісто для паски в хлібопічці - фото крок 10
10. Включаємо програму «Випічка» і випікаємо до закінчення. Готові паски поливаємо глазур'ю. Смачного!

Схожі рецепти