Тісто для паски в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Винахід сучасних кухонних помічників допомагає без зусиль і в найкоротші терміни підготувати смачні страви. Розглянемо рецепт, як приготувати тісто для паски в хлібопічці.
Завдяки такій помічниці можна не хвилюватися за випічку, вона не пригорить. І якщо дотримуватися всі пропорції, то вийдуть ідеальні вироби. Для приготування паски господині прокидаються дуже рано, а то і зовсім не лягають спати. Завдяки цим рецептом випічка буде ароматною і смачною, а тісто - обов'язково пишним і апетитним.
- Молоко - 350 мілілітрів
- Яйце - 3 штуки
- Олія - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 9 Ст. Ложок
- Сіль - 1/2 Ст. Ложки
- Ваніль - 1 штука (пакетик)
- Куркума - 1/2 чайних ложки
- Борошно пшеничне - 4 склянки
- Сухі дріжджі - 2 чайних ложки
- Ізюм - 100 грам
- Ароматизатор - За смаком
1. У мірну чашу вбиваємо яйця.
2. Додаємо туди ж молоко до верху.
3. Додаємо ще 160 мілілітрів молока.
4. Відправляємо масу в хлібопічку. Додаємо м'яке масло.
5. Додаємо цукор і сіль.
6. Всипаємо ванільний цукор.
7. Додаємо ароматизатор.
8. Всипаємо борошно і сухі дріжджі.
9. Включаємо заміс тесту і після звукового сигналу додаємо промиті родзинки.
10. Включаємо програму «Випічка» і випікаємо до закінчення. Готові паски поливаємо глазур'ю. Смачного!