Рецепт Віденське тісто для паски фото

Віденське тісто для паски
(покроковий рецепт з фото)

Австрійська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Пасха
Випічка
Кількість порцій: 6
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Багато хто чув про особливе рецепті приготування тіста для пасок. У народі його називають «віденським». Після невеликих пошуків, мені вдалося знайти рецепт і випробувати його.

Опис приготування:

Знамените віденське тісто для паски з нашим рецептом зовсім нескладно приготувати. З вечора розчиніть в теплому молоці дріжджі з цукром. А вранці додайте в опару сіль, розтоплений маргарин, жовтки, попередньо замочений ізюм, ваніль, борошно і цедру апельсина. Замісити тісто і залиште його на 3 годину. Через 3 години додайте в тісто збиті білки і акуратно перемішайте. Testo майже. Залишається розкласти його по формам і випекти паски. Зазвичай на це йде близько півгодини, в залежності від розміру форм. Випікайте при 200 градусах. Не забудьте готові паски прикрасити глазур'ю. Зі святом! Христос Воскрес!

  • Дріжджі - 50 грам
  • Маргарин - 250 грам
  • Ізюм - 100 грам
  • Ваніль - 5 грам
  • Цедра апельсина - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Борошно - 3, 5 склянки
  • Молоко - 0, 5 L
  • Яйця - 4 штуки
віденське тісто для паски - фото крок 1
Приготування тесту почніть з вечора. Дріжджі змішайте з цукром і розчиніть їх в теплому молоці. Залиште на ніч, а вранці додайте сіль і перемішайте.
віденське тісто для паски - фото крок 2
Додайте в опару розтоплений маргарин, жовтки, попередньо замочений ізюм, ваніль, борошно і цедру апельсина.
віденське тісто для паски - фото крок 3
Замісити тісто і залиште підходити протягом трьох годин.
віденське тісто для паски - фото крок 4
По закінченню цього часу додайте в тісто збиті білки і акуратно перемішайте. Testo майже. Залишається розкласти його по формам і випекти паски. Зазвичай на це йде близько півгодини, в залежності від розміру форм. Випікайте при 200 градусах. Не забудьте готові паски прикрасити глазур'ю.

Схожі рецепти