Віденське тісто
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування Віденського тесту для повітряних пирогів, пасок і хачапурі.
Для початку розведемо 1 1/2 чайної ложки дріжджів (сухі) в склянці теплого молока. Потім потрібно додати половину чайної ложки солі, 1 яйце і 1 чайну ложку цукру. Засипати борошно і замісити тісто руками. Воно повинно бути гранично м'яким і не липнути до рук.
Дане тісто підійде для випічки різних "повітряних" пироги, віл. Так само з Віденського тесту можна приготувати чудовий Хачапурі.
- Дріжджі - 1, 5 чайних ложки
- Мука - 3 склянки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Яйце - 1 штука
Для початку розведемо 1 1/2 чайної ложки дріжджів (сухі) в склянці теплого молока. Потім потрібно додати половину чайної ложки солі, 1 яйце і 1 чайну ложку цукру. Засипати борошно і замісити тісто руками. Воно повинно бути гранично м'яким і не липнути до рук.
Дане тісто підійде для випічки різних "повітряних" пироги, віл. Так само з Віденського тесту можна приготувати чудовий Хачапурі.