Рецепт Віденське тісто фото

Віденське тісто
(покроковий рецепт з фото)

Австрійська кухня
Тісто , Борошно
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На сніданок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування Віденського тесту для повітряних пирогів, пасок і хачапурі.

Опис приготування:

Для початку розведемо 1 1/2 чайної ложки дріжджів (сухі) в склянці теплого молока. Потім потрібно додати половину чайної ложки солі, 1 яйце і 1 чайну ложку цукру. Засипати борошно і замісити тісто руками. Воно повинно бути гранично м'яким і не липнути до рук.

Дане тісто підійде для випічки різних"повітряних" пироги, віл. Так само з Віденського тесту можна приготувати чудовий Хачапурі.


  • Дріжджі - 1, 5 чайних ложки
  • Мука - 3 склянки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Яйце - 1 штука
Для початку розведемо 1 1/2 чайної ложки дріжджів (сухі) в склянці теплого молока. Потім потрібно додати половину чайної ложки солі, 1 яйце і 1 чайну ложку цукру. Засипати борошно і замісити тісто руками. Воно повинно бути гранично м'яким і не липнути до рук.

Дане тісто підійде для випічки різних"повітряних" пироги, віл. Так само з Віденського тесту можна приготувати чудовий Хачапурі.

Схожі рецепти