Печиво віденське з варенням
(покроковий рецепт з фото)
Безпрограшний варіант печива, яке завжди виходить смачним!
При приготуванні печива можна використовувати не одне, а кілька видів варення, тоді печиво вийде з різними смаками. Сьогодні у мене віденське печиво з яблучним варенням.
- Борошно - 2, 5 склянки
- Маргарин - 120 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 0, 5 склянки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Варення - 0, 5 склянки

1. Приготуємо продукти для печива. Маргарин повинен бути охолоджений.

2. Спочатку змішайте в мисці борошно з содою і цукром.

3. Поріжте маргарин на шматочки і додайте до борошна. Змішайте руками до утворення крихти.

4. Вбийте сире яйце і вимішайте тісто.

5. Розділіть тісто на дві нерівні частини, обидві оберніть харчовою плівкою щільно. Меншу частину відправте в морозилку на 1 час, а іншу просто в холодильник.

6. Розподіліть більшу частину тесту по листу.

7. Щедро змастіть варенням.

8. Потріть заморожений шматочок тесту над листом. Розігрійте духовку до 220 градусів.

9. Випікайте від 30 до 40 хвилин в залежності по вашій духовці.

10. Готове печиво остудити у формі, витягти і порізати на шматочки. Смачного!