Рецепт Печиво віденське з варенням фото

Печиво віденське з варенням
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Яйця
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
Для дітей, Десерт
Випічка, Печиво

Безпрограшний варіант печива, яке завжди виходить смачним!

При приготуванні печива можна використовувати не одне, а кілька видів варення, тоді печиво вийде з різними смаками. Сьогодні у мене віденське печиво з яблучним варенням.

  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Маргарин - 120 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Варення - 0, 5 склянки
печиво віденське з варенням - фото крок 1
1. Приготуємо продукти для печива. Маргарин повинен бути охолоджений.
печиво віденське з варенням - фото крок 2
2. Спочатку змішайте в мисці борошно з содою і цукром.
печиво віденське з варенням - фото крок 3
3. Поріжте маргарин на шматочки і додайте до борошна. Змішайте руками до утворення крихти.
печиво віденське з варенням - фото крок 4
4. Вбийте сире яйце і вимішайте тісто.
печиво віденське з варенням - фото крок 5
5. Розділіть тісто на дві нерівні частини, обидві оберніть харчовою плівкою щільно. Меншу частину відправте в морозилку на 1 час, а іншу просто в холодильник.
печиво віденське з варенням - фото крок 6
6. Розподіліть більшу частину тесту по листу.
печиво віденське з варенням - фото крок 7
7. Щедро змастіть варенням.
печиво віденське з варенням - фото крок 8
8. Потріть заморожений шматочок тесту над листом. Розігрійте духовку до 220 градусів.
печиво віденське з варенням - фото крок 9
9. Випікайте від 30 до 40 хвилин в залежності по вашій духовці.
печиво віденське з варенням - фото крок 10
10. Готове печиво остудити у формі, витягти і порізати на шматочки. Смачного!

Схожі рецепти