Віденське печиво (класичний рецепт)

Віденське печиво (класичний рецепт)
Кількість порцій: 10-12 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Традиційне віденське печиво кришиться в руках і тане в роті. це смакота. розповідаю, як приготувати віденське печиво (класичний рецепт), якому надають форму за допомогою кондитерського мішка.

опис приготування:

Таке печиво довго залишається свіжим, тому його можна приготувати про запас. До столу печиво подається вже остиглим. Можна знайти різні варіації його приготування, наприклад, з кокосовою стружкою або горіховою крихтою поверх шоколаду. Ви можете спробувати і інші варіанти, але цей - класика.

  • Вершкове масло— 100 грам
  • Цукрова пудра— 25 грам
  • екстракт ванілі— 1 Чайна ложка
  • борошно— 100 грам
  • Кукурудзяний крохмаль— 1 Чайна ложка
  • розпушувач— 1/4 чайних ложки
  • шоколад— 100 грам
1 У чашу міксера викладіть м'яке вершкове масло, додайте цукровий пісок і збийте до білого кольору.

2 Додайте екстракт ванілі і перемішайте, потім порційно додайте заздалегідь просіяне борошно, кукурудзяний крохмаль і розпушувач, перемішайте.

3 Деко застеліть пергаментом, викладіть тісто в кондитерський мішок і видавіть печиво у формі пальчиків через насадку з рифленими стінками.

4 Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 10-15 хвилин, не чекайте появи золотистої скоринки.

5 Дістаньте печиво з духовки і залиште для охолодження. Тим часом розтопіть молочний шоколад в мікрохвильовій печі (або на плиті).

6 Умочіть кожне печиво з двох сторін в шоколад і викладіть на пергамент для застигання. До столу печиво подавайте тільки після застигання шоколаду.

Схожі рецепти

Віденське печиво рецепт класичний

Віденське печиво рецепт класичний

У цій випічки десятки варіантів, але саме під такою назвою — віденське печиво, рецепт класичний якого пропоную вам, знаю його я. економне, хрустке, неймовірно апетитне. опис приготування: можливо, ви вже знаєте, як зробити віденське печиво, рецепт класичний знайомий багатьом з дитинства. А тим...

читати далі
Печиво віденське з варенням

Печиво віденське з варенням

Безпрограшний варіант печива, яке завжди виходить смачним! опис приготування: При приготуванні печива можна використовувати не одне, а кілька видів варення, тоді печиво вийде з різними смаками. Сьогодні у мене віденське печиво з яблучним варенням. борошно— 2,5 склянки маргарин— 120 грам яйце...

читати далі
Печиво «Віденське»

Печиво «Віденське»

Просте і смачне печиво можна зробити за допомогою кондитерського мішка або спеціального пристосування. Розповім і вам простий рецепт, як приготувати печиво «Віденське», подаю його з шоколадом. опис приготування: Це пісочне печиво довго залишається свіжим, тому можете сміливо зробити велику пар...

читати далі
Віденське печиво з варенням

Віденське печиво з варенням

Якщо бажання поласувати солодким є, а ідей рецепта ніяких, то познайомтеся з цим рецептом і дізнайтеся, як приготувати віденське печиво з варенням. Це нескладна і дуже смачна випічка для всіх. опис приготування: Один з героїв старої радянської казки про військову таємницю просив побільше печив...

читати далі
Віденське печиво

Віденське печиво

Пориньте в атмосферу далекої Австрії — приготуйте ароматне і розсипчасте віденське печиво в домашніх умовах. опис приготування: Австрія завжди славилася своїми кондитерськими подвигами, і віденське печиво — один з цих австрійських шедеврів. Віденське печиво в Австрії, як правило, печуть на кат...

читати далі