Рецепт Тісто для мафінів фото

Тісто для мафінів
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Вершкове масло
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Маффіни
Кількість порцій: 12
Час приготування: 45 хв.

Хочете спекти мафіни, але не знаю, , як це зробити? Розповім вам про просте і смачне рецепті, як приготувати тісто для маффінів. Цього разу роблю їх зі свіжими ягодами і білим шоколадом.

Опис приготування:

Це один з варіантів приготування, можна використовувати різні ягоди, а також асорті з декількох видів. За смаком використовуйте білий або чорний шоколад, а також кокосову стружку або подрібнені сухофрукти. Для випічки скористайтеся паперовими, силіконовими або залізними формами для кексів.

  • Борошно - 220 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
  • Вершкове масло - 115 грам
  • Коричневий цукор - 150 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Крем - 120 мілілітрів
  • Екстракт ванілі - 0, 5 чайних ложки
  • Молоко - 60 мілілітрів
  • Малина - 1 Склянка
  • Білий шоколад - 3/4 склянки
  • Чорниця - 1 Склянка
тісто для мафінів - фото крок 1
1. Змішайте борошно, розпушувач, соду, корицю. В окрему миску викладіть м'яке вершкове масло, збийте його трохи з цукром, введіть яйця, сметану, молоко і ваніль. Введіть сухі інгредієнти в миску до масла, перемішайте. Додайте в тісто малину, чорницю і шоколад, акуратно перемішайте.
тісто для мафінів - фото крок 2
2. Заповніть формочки для випічки тестом, трохи більше, ніж наполовину. Посипте білим цукром.
тісто для мафінів - фото крок 3
3. Надішліть форми в розігрітий до 210 градусів духовку на 5 хвилин, потім зменшите температуру до 170 градусів і запікайте 15-18 хвилин.
тісто для мафінів - фото крок 4
4. Спечені маффіни залиште на 5-10 хвилин в формі, а потім акуратно витягніть і подавайте.

Схожі рецепти