Тісто для Кіша
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 20 хв.
Є такий різновид відкритого пирога, яка називається киш. Ця французька випічка має велику різноманітність начинок, але головне її відмінність в цікавому тесті. Приготуємо його разом!
Опис приготування:
Я покажу, як приготувати тісто для Кіша. Не полінуйтеся і самі зробіть його, а не беріть покупне листкове. Адже тоді ви отримаєте той рецепт, який до вас хотів донести автор страви і відчуєте його справжній смак. Тісто виходить тонке і трохи розсипається після запікання.
- Вершкове масло - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 2 склянки
- Сіль - За смаком
Масло розтопіть на водяній бані.
Змішайте його з яйцями в мисці.
Внесіть поступово до складу борошно і замішати тісто.
Розкачайте його тонким шаром і викладіть по круглій формі для випічки. Виделкою зробіть дірочки. Приступайте до створення начинки.