Рецепт Тісто для Кіша фото

Тісто для Кіша
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно , Молочні продукти , Вершкове масло
На обід , На вечерю
Випічка , Кіш
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 20 хв.

Є такий різновид відкритого пирога, яка називається киш. Ця французька випічка має велику різноманітність начинок, але головне її відмінність в цікавому тесті. Приготуємо його разом!

Опис приготування:

Я покажу, як приготувати тісто для Кіша. Не полінуйтеся і самі зробіть його, а не беріть покупне листкове. Адже тоді ви отримаєте той рецепт, який до вас хотів донести автор страви і відчуєте його справжній смак. Тісто виходить тонке і трохи розсипається після запікання.

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 2 склянки
  • Сіль - За смаком
тісто для Кіша - фото крок 1
Масло розтопіть на водяній бані.
тісто для Кіша - фото крок 2
Змішайте його з яйцями в мисці.
тісто для Кіша - фото крок 3
Внесіть поступово до складу борошно і замішати тісто.
тісто для Кіша - фото крок 4
Розкачайте його тонким шаром і викладіть по круглій формі для випічки. Виделкою зробіть дірочки. Приступайте до створення начинки.

Схожі рецепти