Рецепт Тірамісу з малиною фото

Тірамісу з малиною
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Ягоди , Малина
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На святковий стіл
Десерти , Тірамісу
Кількість порцій: 3-4

Рецепт італійського багатошарового десерту, назва якого дослівно перекладається як"принесеш мене" .

Опис приготування:

Арахісове масло збиваємо з вершковим сиром.

Додаємо цукрову пудру, ванілін і ½ склянки вершків. Продовжуємо збивати до однорідної повітряної маси (3-4 хвилини).

Додайте решту половину вершків і збийте знову близько 2 хвилини до кремового стану.

Потім беремо джем і збиваємо його з 1/3 склянки води в мисочці. Маса може вийти трохи рідкої, але це не зашкодить торту.

Викладаємо 3 столових ложки джему на дно довгастої форми для випічки хліба. Закриваємо джем половиною всього наявного печива.

Змащуємо зверху печиво іншим джемом.

Потім викладаємо половину збитою маси поверх печива і джему.

Додаємо 2 склянки ягід і знову укладаємо шар з печива.

Останній раз намазуємо на печиво джем і викладаємо залишився збитий крем.

Закриваємо форму з тірамісу харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на пів дня (8-10 годин).

Після вилучення з холодильника, знімаємо плівку, викладаємо шар з ягід, прикрашаємо тертим шоколадом або цукровою пудрою. Смачного!


  • Арахісове масло - 0, 5 склянки
  • Вершковий сир - 220 грам
  • Цукрова пудра - 1, 5 склянки
  • Ванілін - 1 Чайна ложка
  • Жирні вершки - 1 Склянка
  • Малиновий джем - 0, 5 склянки
  • Бісквітне печиво савоярді - 14 штук
  • Малина - 4 склянки
  • Тертий шоколад - - За смаком (для прикраси)
Арахісове масло збиваємо з вершковим сиром.

Додаємо цукрову пудру, ванілін і ½ склянки вершків. Продовжуємо збивати до однорідної повітряної маси (3-4 хвилини).

Додайте решту половину вершків і збийте знову близько 2 хвилини до кремового стану.

Потім беремо джем і збиваємо його з 1/3 склянки води в мисочці. Маса може вийти трохи рідкої, але це не зашкодить торту.

Викладаємо 3 столових ложки джему на дно довгастої форми для випічки хліба. Закриваємо джем половиною всього наявного печива.

Змащуємо зверху печиво іншим джемом.

Потім викладаємо половину збитою маси поверх печива і джему.

Додаємо 2 склянки ягід і знову укладаємо шар з печива.

Останній раз намазуємо на печиво джем і викладаємо залишився збитий крем.

Закриваємо форму з тірамісу харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на пів дня (8-10 годин).

Після вилучення з холодильника, знімаємо плівку, викладаємо шар з ягід, прикрашаємо тертим шоколадом або цукровою пудрою. Смачного!

Схожі рецепти