Тірамісу з малиною
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт італійського багатошарового десерту, назва якого дослівно перекладається як "принесеш мене" .
Арахісове масло збиваємо з вершковим сиром.
Додаємо цукрову пудру, ванілін і ½ склянки вершків. Продовжуємо збивати до однорідної повітряної маси (3-4 хвилини).
Додайте решту половину вершків і збийте знову близько 2 хвилини до кремового стану.
Потім беремо джем і збиваємо його з 1/3 склянки води в мисочці. Маса може вийти трохи рідкої, але це не зашкодить торту.
Викладаємо 3 столових ложки джему на дно довгастої форми для випічки хліба. Закриваємо джем половиною всього наявного печива.
Змащуємо зверху печиво іншим джемом.
Потім викладаємо половину збитою маси поверх печива і джему.
Додаємо 2 склянки ягід і знову укладаємо шар з печива.
Останній раз намазуємо на печиво джем і викладаємо залишився збитий крем.
Закриваємо форму з тірамісу харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на пів дня (8-10 годин).
Після вилучення з холодильника, знімаємо плівку, викладаємо шар з ягід, прикрашаємо тертим шоколадом або цукровою пудрою. Смачного!
- Арахісове масло - 0, 5 склянки
- Вершковий сир - 220 грам
- Цукрова пудра - 1, 5 склянки
- Ванілін - 1 Чайна ложка
- Жирні вершки - 1 Склянка
- Малиновий джем - 0, 5 склянки
- Бісквітне печиво савоярді - 14 штук
- Малина - 4 склянки
- Тертий шоколад - - За смаком (для прикраси)
Додаємо цукрову пудру, ванілін і ½ склянки вершків. Продовжуємо збивати до однорідної повітряної маси (3-4 хвилини).
Додайте решту половину вершків і збийте знову близько 2 хвилини до кремового стану.
Потім беремо джем і збиваємо його з 1/3 склянки води в мисочці. Маса може вийти трохи рідкої, але це не зашкодить торту.
Викладаємо 3 столових ложки джему на дно довгастої форми для випічки хліба. Закриваємо джем половиною всього наявного печива.
Змащуємо зверху печиво іншим джемом.
Потім викладаємо половину збитою маси поверх печива і джему.
Додаємо 2 склянки ягід і знову укладаємо шар з печива.
Останній раз намазуємо на печиво джем і викладаємо залишився збитий крем.
Закриваємо форму з тірамісу харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на пів дня (8-10 годин).
Після вилучення з холодильника, знімаємо плівку, викладаємо шар з ягід, прикрашаємо тертим шоколадом або цукровою пудрою. Смачного!